Velkommen til utdanningsmesse!

Publisert: 24.10.2014 12:40 av Agnes Kristine Øktedalen Olsen Sirland

Høgskolen arrangerer utdanningsmessen 2015 i samarbeid med messeselskapet Tautdanning.no. Messen holdes i høgskolens lokaler på Remmen i Halden torsdag 8. og fredag 9.januar. Åpent for alle studiesøkere!

StoreVrimle2013messeliten.jpg

Fra utdanningsmessen i Halden 2013 (Foto: Bård Halvorsen)

Har du lyst til å studere ved Høgskolen i Østfold, og tenker det kunne vært fint å snakke med ansatte og studenter om hvordan det er å studere her?

Eller ønsker du å studere ved noen av Norges største folkehøgskoler, høgskoler eller universiteter? Kanskje du vil studere i utlandet, eller ta en videreutdanning for å bygge på utdannelsen du har fra før?

Da kan du komme innom utdanningsmessen på Remmen 8. og 9. januar og møte over 20 ulike utdannings- og karriereinstitusjoner på stand, overvære spennende utdanningsrettede seminarer og aktiviteter, samt møte representanter for alle HiØ's avdelinger på stand i underetasjen!

Åpningstider for utdanningsmessen i Halden er:

Praktisk informasjon: 

(artikkelen fortsetter etter bildet...)

RebeccaMoslingRapellererliten.jpg

Rappellering har vært en av aktivitetene under utdanningsmessen på Remmen. Her er det Rebecca Mosling som tar utfordringen. (Foto: Bård Halvorsen). 

Foredrag om kritisk tenking

Det er mye spennende du kan oppleve og høre om disse dagene. For eksempel holder NTNU seminar om realfagsstudier og SONOR og Across the Pond holder seminar om studier i utlandet. Active Education forteller om kurs og utdanninger for deg som brenner for trening, helse og kosthold. 

Markedsansvarlig Agnes Olsen Sirland kan også fortelle at blogger og foredragsholder Gunnar Tjomlid kommer både torsdag 8. januar kl. 10.00, og fredag 9. januar kl. 9.45 og holder foredraget «Tenk kritisk!» i Auditorum 3. Tjomlid kaller seg selv skeptiker, og er opptatt å formidle hvordan vi kan vite hva som er god og dårlig vitenskap, hvordan vi lurer oss selv, og hvordan vi kan øve opp vår kritiske sans. Han er også forfatter av den populære boken «Placebodefekten», som i desember 2013 ble kjøpt inn av Kulturrådet i deres innkjøpsordning for ny norsk sakprosa for voksne. Foredraget er åpent for alle: messedeltakere, studenter, og ansatte! 

Tjomlid_utsnitt_sh.jpg

Gunnar Tjomlid (Foto: Fra bloggen)

Avdeling for ingeniørfag ved Høgskolen i Østfold viser frem en motorsykkel studentene har bygget, avdeling for helse- og sosialfag viser deg hvordan du kan ta en blodprøve, og avdeling for informasjonsteknologi viser styring av Smarthuslaben: Smarte hus og smarte energisystemer. Det vil selvfølgelig bli rappellering inne i høgskolens lokaler, og mye annet. Ta en titt på seminar- og aktivitetsprogrammet

Åpent for alle

Dørene er åpne for studiesøkere i alle aldre, og videregående elever i Østfold er spesielt invitert.

Håper vi sees!

Utdanningsmesseturné 2015: 

Du finner Høgskolen i Østfold ellers på følgende messer: