Vil du bli lærer? Det er ikke for sent...

Publisert: 19.07.2017 12:00 av Mari Kristine Buckholm

Kom du ikke inn på det du ønsket, eller kanskje du ikke rakk å søke før fristen? HiØ har fortsatt ledige studieplasser. Sjekk hvilke her!

Ledige studieplasser ved Høgskolen i Ãstfold - ogsÃ¥ ved grunnskolelærerutdanningene

FORTSATT MULIG: Du kan fortsatt finne ledige studieplasser ved HiØ. Foto: Bård Halvorsen, Høgskolen i Østfold

Vil du studere i trivelige Østfold? Enten du står på venteliste eller ikke rakk å søke før søknadsfristen 15. april, kan du fortsatt velge mellom flere studier ved Høgskolen i Østfold.

– Vi har blant annet ledige plasser på begge grunnskolelærerutdanningene, både 1.-7. trinn og 5.-10. trinn, forteller opptaksleder ved HiØ Trine-Lise Brattested. Går du med en lærerspire i magen, er det med andre ord ikke for sent. Du kan fortsatt starte studiene i august.

Nærhet til foreleserne

– Ved HiØ har vi ledige hybler, et godt studentmiljø og en bred og god grunnskolelærerutdanning. I tillegg har studentene tett kontakt med foreleserne sine, sier høgskoledirektør Carl-Morten Gjeldnes.

Det finnes også ledige plasser på enkelte ingeniørfag.

– Fag som elektro, data og industriell design kan brukes overalt. Det er fortsatt behov for ingeniører. Det er et sikkert yrke, påpeker Brattested.

Samarbeider med næringslivet

I tillegg har ingeniørstudenter ved HiØ nær kontakt med næringslivet.

– For eksempel jobber studentene med reelle prosjekter hvor de samarbeider med ulike næringslivsaktører. I fjor vant elleve ingeniørstudenter ved HiØ prisen for beste konseptbildesign under Shell Eco Marathon i London, forteller Gjeldnes.