Karrieredager ved Høgskolen i Østfold

Høgskolen i Østfold har forskjellige karrieredager ved de forskjellige studiestedene og mot forskjellige studentgrupper.  Ønsker du å presentere akkurat din bedrift, meld din interesse til en av kontaktpersonene som står listet opp.


Karrieredag ved studiested Halden

Dato: 26. januar 2017 fra 11:30 til 15:00
Sted: Halden
Deltakeravgift: Ingen

revisjonstudenter2.jpg

Kort om karrieredagen:

Høgskolen i Østfold, studiested Halden arrangerer årlig karrieredag for studenter tilknyttet avdelingene for lærerutdanning, informasjonsteknologi og økonomi, språk og samfunnsfag.

For studenter: her finner du mer informasjon om dagen.

Potensielle arbeidsgivere inviteres til å stå på stand i høgskolens lokaler. Høgskolen stiller bord og stoler til disposisjon, teknisk utstyr og diverse standmateriale medbringes av deltakerne selv. Merk at standplassen kun er to meter bred så messevegg/rollup kan ikke være bredere enn dette. 

Ønsker din bedrift/kommune/skole å holde et foredrag for studentene kryss av for dette i påmeldingen og send oss gjerne noe mer informasjon, slik at vi kan legge dette i programmet. Merk at presentasjoner ikke kan overskride 10 minutter. Svært mange har vært med de siste årene. Da vi har noe begrenset plasskapasitet er det førstemann til mølla-prinsippet som gjelder!

Meld deg på her - Frist for påmelding er 19. januar 2017

Kontaktpersoner:

Karrieredag ved Avdeling for ingeniørfag

Dato: 2. februar 2017
Sted: Fredrikstad
Deltakeravgift: Ingen
Meld deg på ved å trykke her!

KarrieredagIngeniorNexansB654.jpg

Kort om karrieredagen: Dette er en årlig og svært populær begivenhet ved Avdeling for ingeniørfag. Potensielle arbeidsgivere står på stand i Høgskolens lokaler. Høgskolen stiller bord og stoler til disposisjon mens teknisk utstyr og diverse standmateriale medbringes av deltakerne selv.
Merk at standplassen er to meter bred. På grunn av plassbegrensninger så må bruk av messevegger som er bredere enn dette avklares direkte med kontaktperson for arrangementet. 
Det er også mulig å booke plass på firmapresentasjonsprogrammet. Merk at firmapresentasjoner ikke kan overskride 10 minutter.
Svært mange bedrifter har vært med de siste årene. Da vi har noe begrenset plasskapasitet er det førstemann til mølla-prinsippet som gjelder!

Kontaktperson for arrangementet: Ann-Kristin Johansen  
Vil du vite mer om Avdeling for ingeniørfag? Besøk våre hjemmesider

Karrieredag for Avdeling for helse- og sosialfag

Dato: 14. november 2016 fra 11.00 til 13.00
Sted: Fredrikstad
Deltakeravgift: Ingen

Larrieredag16.JPG

Kort om karrieredagen: Dette er en dag der studenter ved Avdeling for helse- og sosialfag og potensielle arbeidsgivere får anledning til å møtes. Høgskolen stiller bord og stoler til disposisjon mens teknisk utstyr og diverse standmateriale medbringes av deltakerne selv. Utstillere vil stå på stand i vårt kantineområde. På grunn av plassbegrensninger gis hver enkelt utstiller mulighet til å ha med kun en roll-up. Messevegger er det ikke anlending til å rigge opp.  

Kontaktperson: Ann-Kristin Johansen Vil du vite mer om Avdeling for helse- og sosialfag så besøk våre hjemmesider.