Fransk, årsstudium

Generelt om studiet

Bonjour! Er du frankofil? Lar du deg fascinere av det franske språk og kultur, og har du grunnleggende franskkunnskaper fra før? Vårt nettbaserte årsstudium i fransk vil gi deg en særegen internasjonal profil som kan åpne døren til mange spennende arbeidsmuligheter, eller videre studier på bachelor- og masternivå.

Årsstudiet i fransk er fleksibelt, og gjennomføres på deltid over to år, eller på heltid over ett år. Som nettstudent får du tilgang til vår læringsplattform hvor du kan jobbe med oppgaver, se videoforelesninger og diskutere faglige temaer med studenter og lærere i et eget forum. All muntlig undervisning skjer på fransk og foregår i et virtuelt klasserom 1-2 kvelder i uken, hvor du kan høre og kommunisere med dine medstudenter og lærere.

Gjennom rollespill og presentasjoner får du praktisert fransk i plenum, og du vil hele veien få tett oppfølging og veiledning fra lærere. Du må som deltidsstudent påregne 10-15 timers arbeid per uke, og 20-30 timer som heltidsstudent. Ønsker du å virkelig ta steget fullt ut, har du muligheten til å ta et 4-ukers studieopphold ved et språksenter i Frankrike.

Det anbefales forkunnskaper tilsvarende fransk nivå I (B/C språk).

Opptakskrav

Generell studiekompetanse eller realkompetanse.

Sist oppdatert: 12.12.2014 10:30

Videre utdanning

Studiet kan inngå i Bachelorstudium i samfunn, språk og kultur som tilbys ved Høgskolen i Østfold.

Yrkesmuligheter

Sammen med godkjent pedagogisk utdanning gir årsstudiet deg kompetanse til å undervise fransk i skolen. Du vil også stå sterkere som kandidat til internasjonale stillinger i næringslivet og offentlig forvaltning.

Studieinfo

Studiepoeng
60
Varighet
Heltid, 1 år
Semesterstart
Høst 2014
Språk
Fransk
Studiested
Halden

Kontakt oss for mer informasjon

Studiets studieveileder er Arild Aase Flobak

Arild Aase Flobak

Tlf
69215000 - Spør etter Arild Aase.
E-post
Studier i Halden

Søk studiet

Søk her! right