Bachelorstudium i internasjonal kommunikasjon

Generelt om studiet

Har du et internasjonalt perspektiv på karrieren din? Ser du interessante muligheter i et stort, felles europeisk marked? Er du nysgjerrig på andre lands kultur og tradisjoner?

Bachelorstudiet i internasjonal kommunikasjon er det eneste studiet i Norge som gir en kommunikasjonsutdanning kombinert med et internasjonalt perspektiv.

Utdanningen gjør deg i stand til bedre å forstå hvordan aktører i ulike land og regioner kan samhandle. Det er et obligatorisk utvekslingsopphold knyttet til studiet, og du reiser til en av våre partnerinstitusjoner i et engelskspråklig land. Et opphold som du får stort utbytte av både faglig, sosialt og personlig. Det avsluttende semesteret gjennomfører du som praksis i en bedrift eller organisasjon.

Studiet er bygget opp rundt språk og kommunikasjon. Undervisningen foregår både på norsk og engelsk, og det er mulig å innlemme et tredje språk - fransk, tysk eller spansk - i studiet. Du får også grunnleggende kunnskap i organisasjonsfag, IT, PR, internasjonale forhold og markedsføring.

Om fransk, spansk eller tysk velges som valgemne, bør studenten ha forkunnskaper tilsvarende nivå I eller nivå II (tidligere B-/C-språk) fra videregående skole.

Opptakskrav

Generell studiekompetanse eller realkompetanse.

Sist oppdatert: 12.12.2014 10:26

Videre utdanning

Studiet gir grunnlag for opptak på en rekke masterstudier i Skandinavia og engelsktalende land, blant annet ved Newcastle University i England, der du som HiØ-student får rabatt på studieavgiften.

Yrkesmuligheter

Bachelorstudium i internasjonal kommunikasjon kvalifiserer deg til kommunikasjonsstillinger i norske virksomheter både i offentlig og privat sektor, særlig i internasjonalt orienterte bedrifter og organisasjoner. Tidligere studenter har stillinger blant annet i PR og informasjonsarbeid, markedsføring og merkevarebygging, event og salg, og internasjonal handel.

Studieinfo

Studiepoeng
180
Varighet
Heltid, 3 år
Semesterstart
Høst 2014
Språk
Se den enkelte emnebeskrivelse
Studiested
Halden

Kontakt oss for mer informasjon

Studiets studieveileder er Karin Helene Anker Rasch

Karin Helene Anker Rasch

Tlf
69215000 - Spør etter Karin Helene.
E-post
Studier i Halden

Søk studiet

Søk her! right