Bachelorstudium i internasjonal kommunikasjon

Generelt om studiet

Har du et internasjonalt perspektiv på karrieren din? Ser du interessante muligheter i et stort, felles europeisk marked? Er du nysgjerrig på andre lands kultur og tradisjoner?

Bachelorstudiet i internasjonal kommunikasjon er det eneste studiet i Norge som gir en kommunikasjonsutdanning kombinert med et internasjonalt perspektiv.

Utdanningen gjør deg i stand til bedre å forstå hvordan aktører i ulike land og regioner kan samhandle. Det er et obligatorisk utvekslingsopphold knyttet til studiet, og du reiser til en av våre partnerinstitusjoner i et engelskspråklig land. Et opphold som du får stort utbytte av både faglig, sosialt og personlig. Det avsluttende semesteret gjennomfører du som praksis i en bedrift eller organisasjon.

Studiet er bygget opp rundt språk og kommunikasjon. Undervisningen foregår både på norsk og engelsk, og det er mulig å innlemme et tredje språk - fransk, tysk eller spansk - i studiet. Du får også grunnleggende kunnskap i organisasjonsfag, IT, PR, internasjonale forhold og markedsføring.

Velger du fransk, spansk eller tysk som valgemne, bør du ha forkunnskaper tilsvarende nivå I eller nivå II (tidligere B-/C-språk) fra videregående skole.

Opptakskrav

Generell studiekompetanse eller realkompetanse.

Sist oppdatert: 12.12.2014 10:26

Videre utdanning

Studiet gir grunnlag for opptak til flere masterstudier i Skandinavia og engelsktalende land, blant annet ved Newcastle University i England.

Yrkesmuligheter

Bachelorstudium i internasjonal kommunikasjon kvalifiserer deg til kommunikasjonsstillinger i norske virksomheter både i offentlig og privat sektor, særlig i internasjonalt orienterte bedrifter og organisasjoner. Tidligere studenter har stillinger blant annet i PR og informasjonsarbeid, markedsføring og merkevarebygging, event og salg, og internasjonal handel.

Studiekvalitet

Hva synes studentene som tar dette studiet? Du kan se studentenes oppfatninger av studiekvalitet for dette studieprogrammet på Studiebarometeret sine nettsider.
(Kommer du til forsiden er det fordi studiet ikke var med i undersøkelsen i 2014)

Gå til Studiebarometeret for dette studiet

Studieinfo

Studiepoeng
180
Varighet
Heltid, 3 år
Semesterstart
Høst 2015
Språk
Se den enkelte emnebeskrivelse
Studiested
Halden
Studiekode
224 455
Semesteravgift
NOK 600

Kontakt oss for mer informasjon

Studiets studieveileder er Natalie Tvete Isaksson

Natalie Tvete Isaksson

Tlf
69215000 - Spør etter Natalie Tvete.
E-post
Studier i Halden

Søk studiet

Søk her før 15. april! right


Søking åpner 1.februar.