Personaladministrasjon/personalledelse (15 studiepoeng)

Generelt om studiet

Motiveres du av å gjøre andre gode? Personaladministrasjon og personalledelse tar opp sentrale spørsmål knyttet til personalarbeid i en virksomhet. Studiet gir deg grunnleggende innsikt i en rekke rammebetingelser som det er viktig å ha kunnskap om i dagens arbeidsliv. Med økt kunnskap får du trygghet og evne til å foreta selvstendige og presise vurderinger innen personaladministrasjon og personalledelse. Kravene til ledelseskompetanse er økende innen offentlig og privat virksomhet, det betyr at personer som har slik kompetanse er attraktive på arbeidsmarkedet.

Studiet organiseres med utgangspunkt i studentaktive arbeidsformer. Dette innebærer at eksempler fra din egen arbeidsplass, alternativt fra annen tilgjengelig arbeidsplass, integreres i studiet. Undervisningen vil veksle mellom forelesninger, veiledning, diskusjoner og individuelt arbeid.

Studiet foregår på kveldstid én gang i uken over ett semester. Det betyr at du kan kombinere jobb og studier. 

Dette er et betalingsstudium. Se priser under "Mer info. om studiet finnes her"

Opptakskrav

Generell studiekompetanse eller realkompetanse

Sist oppdatert: 11.03.2016 09:24

Videre utdanning

Ønsker du å skaffe deg ytterligere kompetanse innenfor ledelse og administrasjon, kan du f.eks. ta Organisasjonspsykologi (15 stp.) eller ledelsesfag.

Yrkesmuligheter

Studiet passer deg som er interessert i personalarbeid og som ønsker å kvalifisere deg for stillinger som personalkonsulent, og mellomleder/avdelingsleder med personalansvar.

Studieinfo

Studiepoeng
15 studiepoeng
Varighet
Deltid, 1 semester
Semesterstart
Avklares senere
Språk
Norsk
Studiested
Fredrikstad
Studieavgift
NOK 20 690

Kontakt oss for mer informasjon

Studiets studieveileder er Carina Holm

Carina Holm

Tlf
69 60 80 00 - Spør etter Carina.
E-post
Studier ved HiØ Videre

Søk studiet