Jus i arbeidslivet (15 studiepoeng)

Generelt om studiet

Er du opptatt av kvalitet i din virksomhet? Ønsker du å forbedre dine kritiske evner og samtidig øke forståelsen for juridisk metode?  Studiet belyser rettsreglenes betydning i arbeidslivet, og gir deg verktøyene til å løse juridiske problemstillinger på en korrekt og konstruktiv måte. I et dynamisk arbeidsliv er kunnskap om blant annet arbeidsavtaler, HMS-regler, skjønnsutøvelse og klageadgang nødvendig. Personer med slik kompetanse er derfor ettertraktet både i offentlige og private institusjoner.  

Som student ved Jus i arbeidslivet får du møte forelesere med lang erfaring fra teoretisk og praktisk juss og arbeidsrett. Studiet ønsker, så langt det er mulig, å integrere eksempler fra din egen arbeidsplass eller fra annen tilgjengelig arbeidsplass.

Studiet gjennomføres på kveldstid én gang i uken over ett semester. Det betyr at du kan kombinere jobb og studier.  

Dette er et betalingsstudium. Se priser under "Mer info. om studiet finnes her"

Opptakskrav

Generell studiekompetanse eller realkompetanse

Sist oppdatert: 01.04.2016 08:44

Videre utdanning

Ønsker du å skaffe ytterligere kompetanse innenfor ledelse og administrasjon, kan det være aktuelt å studere Personaladministrasjon og personalledelse (15 stp.), og eller Organisasjonspsykologi (15 stp.) 

Yrkesmuligheter

Studiet egner seg for ledere i privat og offentlig virksomhet eller personer som forbereder en slik karriere.  Det vil dessuten være nyttig for alle som har behov for å sette seg inn i juridisk metode.

Studieinfo

Studiepoeng
15 studiepoeng
Varighet
Deltid, 1 semester
Semesterstart
Ikke opptak 2016
Språk
Norsk
Studiested
Fredrikstad

Kontakt oss for mer informasjon

Studiets studieveileder er Carina Holm

Carina Holm

Tlf
69 60 80 00 - Spør etter Carina.
E-post
Studier ved HiØ Videre

Søk studiet

Ikke opptak i år