Arrangementer

Karrieredag for studenter ved Økonom

Biblioteket, vrimleområdet, diverse rom

Den 22. mars kommer mange fremtidige arbeidsgivere til å stå på stand i Vrimle, det blir spennende foredrag, jobbsøkerkurs, og for første gang: Muligheter til å delta på ekte jobbintervjuer med arbeidsgivere som er «på hugget» for å ansette studenter allerede nå!

Norsk språk i et typologisk perspekt

Studiested Halden, rom E1-041

Pål Kristian Eriksen fra Høgskolen i Sørøst-Norge holder åpen gjesteforelesning om hvor norsk språk hører hjemme blant verdens mange språktyper. Forelesningen er gratis og åpen for alle interesserte.

Andrespråksutvikling og Prosessbarhe

Studiested Halden, Rom E1-055

Professor Gisela Håkansson følger opp sin bokpresentasjon 28. november med tre seminarer i løpet av våren 2018. På seminarene kan man diskutere andrespråksutvikling og PT (prosessbarhetsteorien) mer inngående. Dette seminaret er det tredje og siste seminarene denne våren. Seminaret er åpent for alle interesserte.

Ny som lærer i barnehage og skole

Høgskolen i Sørøst-Norge, campus Drammen

Ordningen Ny som lærer i barnehage og skole v/Høgskolen i Sørøst-Norge og Høgskolen i Østfold inviterer til partnerskapskonferanse for å diskutere status og utfordringer i arbeidet med nasjonale rammer for veiledning av nyutdannede barnehagelærere, grunnskolelærere, faglærere og lærere i videregående opplæring.

EXPO 2018

Studiested Fredrikstad

Besøk den årlige utstillingen der ingeniørstudentene viser sine spennende bachelorprosjekter!

Vitnemålseremoni Studiested Halden

Biblioteket, Halden

Vitnemålseremoni for studenter som fullfører gradsutdanning, PPU og Grunnskolelærerutdanning ved Studiested Halden våren 2018