Bachelor i innovasjon og prosjektledelse

Publisert: 27.03.2012 08:05 av Nina Skajaa Fredheim

- Utdanningen er midt i blinken for oss som vil utvikle nye produkter og tjenester.

748c6783ffd5e941ef1e215250bd9b7d3e0c2b6c

 Bachelor i innovasjon og prosjektledelse

Haakon om studiet som tidligere het Bachelor i teknologisk innovasjon og entrepenørskap, men nå heter Bachelor i innovasjon og prosjektledelse:

Gode valgmuligheter

Det jeg likte godt med studiet i innovasjon og prosjektledelse var blant annet det var et bredt spekter av fag, sånn at man kan finne ut hva man liker best. Når man finner det man brenner for, så gir det vind i seilene.

For meg var høgskolen en veldig bra base for å starte sin egen virksomhet.

Gjennom studiene treffer du mange nye mennesker som er interessert i det samme som deg og knytter nettverk.

I dag har jeg har god kontakt både privat og i business med folk jeg møtte på studiet.

Etterlengtet studium

Jeg hadde ventet på en utdanning for oss som vil utvikle nye produkter og tjenester med en spesialisering innenfor teknologi og økonomifag. Dette trenger vi i Norge!

Tett binding mellom studiene og næringslivet

Det er helt strålende at studenter har bedrifter i regionen som utgangspunkt for sine hovedprosjekter. Jeg tok hovedprosjektet mitt med et produkt som jeg utviklet med et firma som jeg startet opp mens jeg gikk på skolen. Det var helt genialt, fordi jeg jobbet med noe som jeg brant for og som gav mening. Gjør man det gir man full gass og det er gøy!

At næringslivet kommer til høgskolen for å gjennomføre undervisning for studentene også veldig bra.  Dette bidrar også til å dekke næringslivets behov for studenter med kunnskap om innovasjon.

Jeg er veldig takknemlig for den støtten og hjelpen jeg fikk til ulike ting av de ansatte på HiØ. Det hjalp meg veldig i startfasen av mine prosjekter. Jeg har fortsatt kontakt med HiØ i dag ved at studenter kommer på besøk i mitt firma. Jeg satser også på å få til et samarbeide med noen studenter snart med hensyn til hovedprosjekt.

Aktuelle lenker