- Storfornøyd med studietiden ved HiØ

Publisert: 26.03.2012 10:15 av Nina Skajaa Fredheim

Aneela Khan 25 år har studert Bachelor i engelsk og internasjonal markedskommunikasjon. Nå jobber hun i Utenriksdepartementet.

AneelaKhan.jpg

Khan var ferdigutdannet i 2008.

- Jeg er storfornøyd med tiden jeg studerte ved Høgskolen i Østfold studiested Halden. Denne utdanningen ga meg muligheten til å jobbe variert og ved endt studium hadde jeg et hav av mulighter.
Jeg må innrømme at det beste ved studiet var utenlandsoppholdet, der et semester i utlandet var obligatorisk for denne utdanningen. Jeg likte oppholdet mitt så godt ved London Metropolitan University at jeg endte med å ta resten av studiet mitt der!

- I London jobbet jeg også som studentambassadør ved siden av studiene noe som ga meg en unik mulighet til interaksjon med lokalbefolkningen og unge mennesker.
Jeg har jobbet i Utenriksdepartementet siden 2009 og jobber nå i seksjon for nordområdeprosjektet, polarsaker, energi og ressurser. Tilbudet om denne jobben fikk jeg nærmest rett etter endt studietid!

- Jobben i Utenriksdepartementet er veldig spennende og det er utrolig interessant å jobbe med Norges viktigste strategiske satningsområde.
Utdanningen min fra Høgskolen i Østfold, og da spesielt utenlandsoppholdet bidro til at jeg fikk denne jobben. Jeg anbefaler alle å ta et semester eller to (eller fler!) i utlandet som vil berike deg på mange måter.
Og mulighetene for videreutdanning er også mange. Jeg tar nå Master i International Relations i England via fjernundervisning.

 The sky is the limit, go beyond! (Sitat Aneela Khan)

Aktuelle lenker: