Nyvalgt studentleder ved Høgskolen i Østfold

Publisert: 25.04.2012 13:40 av Nina Skajaa Fredheim

Stian Aasberg Johansen ble tirsdag valgt til ny studentleder ved Studentparlamentet til Høgskolen i Østfold. Johansen overtar etter Caroline Stranger og tiltrer i vervet fra 1. juli 2012.

Stian Aasberg Johansen

(Nyvalgt studentleder Stian Aasberg Johansen. Foto; Nina Skajaa Fredheim).

- Studentmiljøet er en av de tingene jeg kommer til å fokusere på som studentleder. Dette er viktig for at studentene skal trives
ved høgskolen, sier den nyvalgte lederen.

- Vi er allerede godt i gang, nå med nyåpnet studentkro i Fredrikstad og planlagt kro her på studiestedet i Halden, sier Johansen.  

Han forteller at studentkro på studiested Halden forhåpentligvis er klar til studiestart høsten 2012.

- Fadderukene er noe av det første jeg kommer til å jobbe med når jeg starter som leder i juli. For mange nye studenter blir dette 
første møte med høgskolen når de starter opp i august, og det er viktig at det blir en positiv opplevelse, sier han.

Litt om Stian

  • 22 år
  • Fra Sarpsborg
  • Ferdig med bachelor i økonomi og administrasjon til høsten
  • Nestleder i Studentparlamentet fra november 2011
  • Tiltrer som leder for parlamentet 1. juli 2012

Hva synes du om de gode søkertallene høgskolen fikk i år?

- Det er veldig hyggelige med så gode søkertall. Jeg tror noe av grunnen ligger i nærheten det er mellom studenter og forelesere her ved høgskolen. Veien er kort mellom studenter og ansatte og det er lett å ta kontakt med en foreleser. Dette ser studentene på som positivt, sier Johansen.

Stian er en aktiv mann. - Nå er jeg nestleder 50 prosent av tiden, fullfører bachelorgraden min og jobber på kiwi, så det blir bra til høsten når jeg kan konsentrere meg fullt og helt om studentledervervet, sier han.

Rektor ved Høgskolen i Østfold Hans Blom ønsker å gratulere den nyvalgte lederen. - Jeg ser frem til å samarbeide med Stian. Studentleder deltar i høgskolens ledergruppe og har en sentral rolle i dialogen mellom ansatte og studenter for å ivareta studentenes interesser. Jeg ønsker Stian lykke til med jobben, sier Blom.

Ønsker du å kontakte Stian Johansen, kan du bruke denne e-postadressen; stianaajohansen@gmail.com

Aktuell lenke:

Studenparlamentet ved Høgskolen i Østfold