For ansatte

Sommerpraten

Det var langt mellom de gode kollegasamtalene i «koronavåren» vi har lagt bak oss. Nå er det blitt «koronasommer» og i den anledning byr vi på en serie lette sommerintervjuer med noen av våre ansatte og studenter.

Studiestart 2020

Studiestarten blir i år ganske annerledes enn tidligere år. Grunnet usikkerhet knyttet til videre utvikling av Covid-19, er det besluttet at store deler av årets studiestart vil bli gjennomført digitalt.

Åpningsdagen 11. august vil være digital med en digital åpningsseremoni. Videre skal alle studenter denne dagen møte eget studieprogram for å bli kjent. Denne delen skal også gjennomføres digitalt, hvor de fagansatte har ansvar for innholdet.

Det er opprettet en egen nettside for ansatte med mer informasjon om studiestarten og årets studiestartprosjekt. Her finner du blant annet program for åpningsdagen og studiestartuken med en oversikt over hva den skal inneholde og hvem som har ansvar for de ulike delene. 

Rektoratets blogg

Rektoratets blogg er en felles blogg for synspunkter, refleksjoner og orienteringer fra rektor Lars-Petter Jelsness-Jørgensen, prorektor Annette Veberg Dahl og prorektor Jo Ese.

Hva skjer'a?

Praktisk for forskere - informasjons fra Seksjon for forskningsadministrasjon.

Si ifra!

Si ifra! Bilde for varsling

Meld fra om positive eller negative sider ved læringsmiljøet, eller varsle om kritikkverdige hendelser.

Les mer om: HMS for ansatte


Maler/presentasjoner

Trenger du maler/presentasjoner eller annet grafisk materiell? Finn rutiner på våre sider for bilder, designmal og dokumentmaler.


Følg også med på HiØ i sosiale medier: