Aktuelle saker - Side 3

Bilde viser Biblioteksjef ved HiØ, Torunn Skofsrud Boger
Publisert 30. juni 2020 09:00

Høgskolens biblioteksjef Torunn Skofsrud Boger må kunne sies å ha bestått «korona-testen». Etter ukesvis på hjemmekontor er det fortsatt familien hun aller helst ville tatt med seg på en øde sydhavsøy. 

Publisert 25. juni 2020 14:24

KRONIKK. – Tre EU-prosjekter med sterk norsk deltakelse har gitt oss ny innsikt i hva som hemmer og fremmer innovasjon i offentlig sektor. Prosjektene viser at både forskerne og EU har forstått hva det er som får offentlige institusjoner til å lære og endre adferd, skriver Rannveig Røste, Maria Røhnebæk, Rolf Rønning og Per Koch i denne kronikken.

Publisert 24. juni 2020 14:07

Marte Emilie Skjennem er valgt som studentleder ved Høgskolen i Østfold fra 1. juli. Hun skulle gjerne tilbragt sommeren på en øde øy med Barack Obama: – Det ville blitt lærerikt, sier den nyutdannede læreren.

Publisert 18. juni 2020 10:42

KRONIKK: 18. juni 2020 er det 80 år siden general Charles de Gaulles holdt en appell til alle franskmenn om ikke å godta avtalen om våpenhvile med den tyske invasjonsmakten. Sammen med Jeanne d’Arc er han kanskje den viktigste figur i fransk historie. Begge symboliserer landets motstand mot ytre fiender og indre demoner. Det er kanskje derfor De Gaulle fremdeles har en så sentral plass i fransk politikk. Det er franskmennenes sjanse og utfordring. Kan de og bør de leve i generalens fotspor?

Bilde viser studenter i høgskolens lokaler på campus i Halden.
Publisert 16. juni 2020 20:15

Som ny student ved Høgskolen i Østfold kommende høst har du mye å glede deg til! Allerede første studiedag får du møte medstudenter og lærere og mulighet til å delta på sosiale aktiviteter i regi av fadderstyret.  

Bildet viser to IT-studenter foran høgskolens inngang i Halden.
Publisert 9. juni 2020 14:09

Barn og ungdom med interesse for teknologi inviteres til gratis digital samling på nett flere uker i sommer. Høgskolen i Østfolds Avdeling for informasjonsteknologi har utviklet et opplegg som kan falle i smak for alle deltakere i alderen 8 til 16 år. 

Published June 4, 2020 8:36 PM

A special day in special times. Today we virtually celebrated the graduation of all nine MA students that have been with us for the last two years. Congratulations!

Published May 27, 2020 7:27 PM

Welcome to artistic research fellow Ingvild Holm's digital Viva Voce (dispute) on June 10 at 12:00. In this public event, she will conclude her artistic research project Space Automatism by discussion and reflection with the assessment committee. Due to the current situation, the event will be live-streamed.