Aktuelle saker - Side 4

Bildet viser studenter på høgskolens bibliotek i Fredrikstad
Publisert 27. mars 2020 12:00

Til studiesøkere: Høgskolen i Østfold tilbyr over 100 studier. Informasjon om alle studier finnes på våre nettsider. 15. april er søknadsfristen for mange studier!

Publisert 26. mars 2020 12:09

Hjemmestudier, hjemmekontor, hjemmeskole og hjemmebarnehage – det trenger ikke bety at du må legge all trening og fysisk aktivitet på hylla. Tidligere VM-vinner Birgitte Husebye og «Årets barnehageinspirator»-nominert Steffen Tangen, deler noen enkle tips til hvordan voksne og barn kan holde seg mer aktive gjennom koronakrisen. 

Publisert 16. mars 2020 14:13

Det er forventet at helsetjenesten kommer til å ha behov for flere ressurser i tiden som kommer. Alle studenter og ansatte innen helse-, bio-, og enkelte velferds-/sosialfag må forvente å kunne bli mobilisert til å tjenestegjøre. Dersom du som student skulle bli rekvirert eller engasjert til tjeneste i helsesektoren, så regnes dette som gyldig fravær.

Publisert 7. mars 2020 17:45

KRONIKK: 7. februar varslet president Macron i en tale til den franske krigsskolen at Frankrike som militær atommakt kan komme til å spille en viktigere rolle i europeisk sikkerhet i fremtiden.

Published Mar. 5, 2020 9:44 AM

7th and 8th of March at Black Box teater in Oslo: RESONANCE. DISSONANCE. sites for mutual listening

A 2-day experiment proposed by the MA students from the Norwegian Theatre Academy / Østfold University College in Scenography and Performance.

Publisert 3. mars 2020 10:14

Høgskolen er positivt innstilt til at du som ansatt er aktiv og deler din kompetanse til nytte for samfunnet. Slike sidegjøremål forutsetter imidlertid at det ikke går ut over ditt arbeidsforhold her ved HiØ.  Høgskolen er i tillegg forpliktet til å synliggjøre ansattes sidegjøremål på høgskolens nettsider.

Publisert 27. feb. 2020 14:05

Fahad Said går første året på Master in applied computer science. Han er aktiv i studentpolitikken og trives godt med alle mulighetene som byr seg både sosialt og faglig på Høgskolen i Østfold. Han valgte en mastergrad fordi han tror det åpner opp for flere jobbmuligheter.