Hvordan kan du synliggjøre deg selv og din egen forskning?

Som forsker er det viktig å være synlig på nett. Det betyr ikke at du bør være aktiv på alle digitale plattformer.  Viktigere er det at du sørger for at den informasjonen som fins om deg og din forskning, er oppdatert på de plattformene du er til stede på.

Din personprofil på hiof.no

Som ansatt ved Høgskolen i Østfold har du din egen ansattside eller personprofil på høgskolens nettsider som du selv holder ved like. For å gjøre det enkelt for deg å legge til informasjon har vi utarbeidet en egen veiledning. Husk at det er viktig at du gjør denne jobben på både din norske og engelske personprofil. 

ORCiD 

ORCiD (Open Researcher and Contributor ID) gir forskere en unik digital identifikator som kan brukes gjennom hele yrkeskarrieren. Dette gjør bl.a. at forskningsresultater kan knyttes til forskere selv om de endrer forskningsinstitusjon i Norge eller resten av verden. CERES har også inngått en konsortieavtale med ORCiD for Cristins medlemsinstitusjoner. 

ORCiD er en non-profit organisasjon som støttes av forlag, universiteter og bevilgende organisasjoner over hele verden. Gå gjerne inn på www.orcid.org og registrer deg: Det tar bare noen sekunder. HVis du vil vite mer, ta gjerne en titt på denne informasjonsvideoen:

Sosiale nettverk

Liste over: Social networking websites (Wikipedia).
Lenke til: Bli synlig som NTNU forsker (ekstern lenke).

Publisert 14. mai 2018 09:20 - Sist endret 15. mars 2019 15:11