Bilder, designmanual og dokumentmaler

Her finner du informasjon om høgskolen designmanual og hvordan vi ønsker at høgskolens skal fremstå. Siden "Designmanual" skal vise alle nivåene vi har i høgskolens profil. Alle maler for dokumenter, forsider, presentasjoner osv, finner du under "Dokumentmaler".

Designmanual

Vår visuelle identitet innebærer at logo, emblem, fonter, ikonbruk og grafiske elementer skal brukes på en tydelig og definert måte. Vi ønsker at den forvaltes og utvikles innenfor rammene som er gitt. Her kan du lese om hvordan du skal bruke desigmanualen.

Dokumentmaler

Høgskolen har utarbeidet maler slik at ansatte og studenter raskt kan komme i gang med å utarbeide innholdet samtidig som man ivaretar Høgskolens grafiske profil. Her finner du f.eks. maler for presentasjoner, postere, plakater, dørskilt m.m.

Mediesenter

Det har blitt laget en egen portal for utarbeidelse av standardbrosjyrer for markedsføringsmateriell og annet. Her kan du bl.a. sette opp rollup, flyers og annet materiell basert på høgskolens fastsatte profil. Husk å ha økonomisk godkjenning før du bestiller i mediesenteret. Har du spørsmål til portalen, kontakter du Seksjon for marked og kommunikasjon.

Bistand til grafisk produksjon/trykk

I de fleste tilfeller holder det med det vår eget "Hustrykkeri" greier å trykke. Har du behov utover dette, har høgskolen inngått avtale med Byråservice, som er vår totalleverandør av grafiske produksjoner og trykk. De hjelper deg med utarbeidelse av grafiske produksjoner, og også større trykkejobber. De er også leverandør av rollups, brosjyrer, flyere osv.

Bildedatabase

Høgskolen i Østfold tilstreber seg å bruke interne bilder i vår kommunikasjon. Bildene skal så langt mulig speile Høgskolen i Østfold, studie- og arbeidsmiljøet. Bildene fokuserer på studenter og ansatte i deres naturlige omgivelser. En rekke av disse bildene har vi delt på Flickr.

Merk: Hør med Bård Halvorsen om bruk av bilder som er lagt ut.

Colourbox (krever pålogging)

Trenger du illustrasjoner eller andre bilder hvor det ikke er mulig å benytte foto fra høgskolen eller omgivelsene der, så har høgskolen lisens på fototjenesten Colourbox. Det er ulike lisenser avhengig av bruksområde. 

Bildestørrelser

Leter du etter bildestørrelsene du skal ha når du skal publisere artikler eller formidlingsartiklier i Vortex? Husker du ikke hvordan disse skal justeres? Vi har skrevet veiledninger for dette.

Standardpresentasjon

TIPS! - Om du ønsker en høgskolens standardpresentasjon, med oversikt over avdelinger, studier, nøkkeltall og hovedpunkter om forskning - gå til nettsiden "Tall og fakta". Der finner du standardpresentasjon på både norsk og engelsk. Denne kan du bruke som basis, og videreutvikle selv til det formålet du skal bruke den til.

Trenger du visittkort?

Les mer om dette under