Nettpublisering og profilering

Om nettsidene

Organisering

Retningslinjer

Kurs og opplæring

Alle som skal publisere på nettsidene må ha et kurs i Vortex (publiseringsløsningen) og et kurs i Universell utforming. 

Les mer om kurs og opplæring

Statistikk

Statistikk for bruk av nettsidene (krever innlogging)

Følgende artikler er hentet direkte fra USIT ved Universitetet i Oslo. De viser til en hver tid versjonsendringene i Vortex. Merk at det ikke er alle tjenestene som vi ved HiØ har i disse oppdateringene.

  • Skjermbilde av funksjonen "UU-sjekk" i forhåndsvisning av nettsider i Vortex som lister mulige brudd på krav til universell utforming av innholdet. Nytt i Vortex for februar 2022 24. feb. 2022

    Automatisk sjekk av universell utforming, last opp uten å publisere, valg for å liste kun kommende arrangementer, bedre rapport på bruk av nettsider og andre forbedringer. Les om noe av det vi har jobbet med siden i fjor høst.

  • Skjermbilde av tilbudslenke for betatest av publikasjonsliste på uio.no. Nytt i Vortex 2021 16. sep. 2021

    Bedre publikasjonslister fra Cristin, enklere vei til pensumlister, flere undertekster i video, Zoom-lenker i timeplan, universell utforming av Vortex administrasjon, nytt UiO-design og samarbeid med Høgskolen i Innlandet er noen av nyhetene i Vortex i 2021.

  • Skjermbilde av ny forsideredigering i Vortex med visningsnær redigering. Nytt i Vortex høsten 2020 21. des. 2020

    Visningsnær redigering av forsider, import av prosjekter fra NSD i Forskpro, tall for avspilling av video og lyd, forbedret videospiller, smart lenking av adgangsbegrenset innhold i timeplan og mye mer.