Avdeling for helse og velferd

Mandag 14. og tirsdag 15. juni flyttes avdelingenes nettsider, inkludert personprofiler, forskningsgrupper/-prosjekt, generell informasjon over til ny struktur grunnet ny faglig organisering fra 1.8.2021. Noe innhold vil kunne være litt vanskelig å finne i denne perioden. Gå til nettsiden fagavdelinger for å finne nye innganger til de nye fakultetene og instituttene. De gamle nettsidene for avdelingene vil avvikles fa 1.8.2021.

Studier

Avdeling for helse og velferd tilbyr bachelor, masterstudier, og videreutdanninger innenfor områder som sykepleie, paramedisin, vernepleie, barnevern, sosialt arbeid og velferd. 

Se vårt studietilbud

Personer

Finn ansatte. Søk på navn eller fag- og arbeidsområde.

Aktuelt

 • nyhetsfotosimsenter1980 Som et lite sykehus 24. juni 2021

  Sykepleierstudentene fikk i forrige uke æren av å være de første til å ta i bruk Høgskolen i Østfolds nye ferdighetssenter. Der vil mange lære god helsehjelp og akutt livredning. Store og fine lokaler, med nytt medisinsk utstyr, står klare for flere til studiestart.

 • ambulansenyhetsfoto1980px Får ambulanse til undervisning 21. juni 2021

  Høgskolen i Østfold har arvet en ambulanse. – Den blir utstyrt, kjørbar og klar til høstens undervisning, sier Lin Eik Ulvøy fra høgskolens baceholorstudium i paramedisin.

 • testing_covid_campuskraakeroy Klare til å teste medstudenter 20. apr. 2021

  Studenter fra Bachelor i bioingeniørfag ved Høgskolen i Østfold står nå klare for å teste medstudenter som har behov for å gjennomføre ferdighetstrening, intern praksis og laboratoriearbeid for å opprettholde normal studieprogresjon.

 • zoomkursmay Trosset pandemien: lanserte banebrytende kurs på Zoom 16. apr. 2021

  Alt lar seg ikke stoppe av en pandemi. Som kurset som skal kvalifisere personer med utviklingshemming til forskningsarbeid.

Arrangementer

Ingen kommende arrangementer

Samarbeid med oss

Høgskolen i Østfold tar på seg oppdrag for næringsliv og offentlig virksomhet når det gjelder studier, kurs, forskning og utviklingsarbeid.

Praksissamarbeid

Avdeling for helse og velferd har et utstrakt samarbeid med praksisfeltet.
 

Sosiale medier