Avdeling for helse og velferd

Studier

Se vårt studietilbud

Personer

Finn ansatte. Søk på navn eller fag- og arbeidsområde.

Aktuelt

 • may-ostby-og-kari-megrund Nytt prosjekt skal kvalifisere personer med utviklingshemming til forskningsarbeid 2. juli 2019

  – Dette er veldig godt nytt for oss som har jobbet for å fremme inkluderende forskning sammen med personer med utviklingshemming, sier prosjektleder May Østby ved Høgskolen i Østfold. Den 15. juni kunne hun og hennes medvirkende i prosjektet glede seg over nyheten om 2, 8 millioner i støtte til prosjektet fra ExtraStiftelsen.

 • boklansering_may_ostberg Ny bok om inkluderende forskning 3. juni 2019

  May Østby, førstelektor i vernepleie ved Høgskolen i Østfold, har skrevet boken "Inkluderende forskning sammen med personer med utviklingshemming" sammen med Marit Haugenes som er førstelektor i vernepleie ved Nord universitet.

 • kvinnforsk1ed Feiret 10 års arbeid for bedre kjønnsbalanse i forskningen 14. mai 2019

  For 10 år siden fikk de økonomisk støtte for å etablere et eget kvinnenettverk. I dag teller de 25 kvinnelige forskere som bidrar aktivt med forskning som helse- og omsorgstjenesten har behov for.

 • caroline2 Caroline (32) stortrives med å være student - igjen 12. apr. 2019

  Caroline var grafisk designer, men et ønske om å jobbe med mennesker gjorde at hun startet på bachelorstudiet i barnevern. Det har hun ikke angret på.

Arrangementer

Samarbeid med oss

Høgskolen i Østfold tar på seg oppdrag for næringsliv og offentlig virksomhet når det gjelder studier, kurs, forskning og utviklingsarbeid.

Praksissamarbeid

Avdeling for helse og velferd har et utstrakt samarbeid med praksisfeltet.
 

Sosiale medier