Avdeling for helse og velferd

Studier

Se vårt studietilbud

Personer

Finn ansatte. Søk på navn eller fag- og arbeidsområde.

Aktuelt

 • rullestol KRONIKK. Å være MS rammet og sitte i rullestol – hva er viktig for å ha god livskvalitet? 13. sep. 2019

  Det er tre områder som er viktige for å oppleve god livskvalitet når du som MS-syk er bundet til rullestol. Stine Torp Løkkeberg og Gunnar Frank Thoresen forteller, på MS-dagen, hva de fant i sitt forskningsprosjekt.

 • annikensorlie1980nyhetsfoto Fikk H.M. Kongens gullmedalje 11. sep. 2019

  Førsteamanuensis Anniken Sørlie ved høgskolens Avdeling for helse- og velferd i Fredrikstad ble den 2. september i år tildelt H.M. Kongens gullmedalje for sitt vitenskapelige arbeid ved Universitetet i Oslo.

 • may-ostby-og-kari-megrund Nytt prosjekt skal kvalifisere personer med utviklingshemming til forskningsarbeid 2. juli 2019

  – Dette er veldig godt nytt for oss som har jobbet for å fremme inkluderende forskning sammen med personer med utviklingshemming, sier prosjektleder May Østby ved Høgskolen i Østfold. Den 15. juni kunne hun og hennes medvirkende i prosjektet glede seg over nyheten om 2, 8 millioner i støtte til prosjektet fra ExtraStiftelsen.

 • boklansering_may_ostberg Ny bok om inkluderende forskning 3. juni 2019

  May Østby, førstelektor i vernepleie ved Høgskolen i Østfold, har skrevet boken "Inkluderende forskning sammen med personer med utviklingshemming" sammen med Marit Haugenes som er førstelektor i vernepleie ved Nord universitet.

Arrangementer

26 sep.
11:00, A-421 Studiested Fredrikstad
09 okt.
10:30, Studiested Fredrikstad
18 nov.

Samarbeid med oss

Høgskolen i Østfold tar på seg oppdrag for næringsliv og offentlig virksomhet når det gjelder studier, kurs, forskning og utviklingsarbeid.

Praksissamarbeid

Avdeling for helse og velferd har et utstrakt samarbeid med praksisfeltet.
 

Sosiale medier