Nasjonal konferanse om skikkethetsvurdering i høyere utdanning utsettes til 2021

Bilde fra Fredrikstad sentrum (Foto: Høgskolen i Østfold)

Nasjonal konferanse om skikkethetsvurdering i høyere utdanning 2020 utsettes som følge av Covid-19 pandemien. Høgskolen i Østfold ser med glede frem til å holde konferansen siste uke i oktober 2021.

Nasjonal skikkethetskonferanse i høyere utdanning 2020 var planlagt i siste uke i oktober i Fredrikstad. Høgskolen i Østfold må dessverre avlyse konferansen på grunn av utviklingen av COVID-19 og anbefalingene fra helsemyndighetene når det gjelder forsvarlighet og risikoen for smittespredning.

Omtrent samtidig med at vi hadde et spennende program klart for den nasjonale konferansen om skikkethetsvurdering i høyere utdanning for 2020, slo utbruddet av coronaviruset til for fullt i Norge og myndighetene besluttet radikale tiltak som har påvirket alle større arrangementer.

Signalene fra myndighetene er tydelige på at dugnaden for å hindre smittespredning vil vare i lang tid og den ønsker vi selvfølgelig å bidra til. Derfor tar vi denne avgjørelsen nå i respekt for tiltakene og av hensyn til våre gjester og deltakere.   

Høgskolen i Østfold tar sikte på å gjennomføre nasjonal konferanse om skikkethetsvurdering i høyere utdanning i siste uke i oktober 2021.

Vi vil svært gjerne invitere alle interesserte tilbake til konferansen i 2021. Følg med her på hjemmesiden for oppdateringer og vi kommer tilbake med nærmere informasjon og invitasjon i løpet av vinteren/ våren 2021.

Vi ønsker alle våre kjære gjester og deltakere en riktig god sommerferie og håper alle holder seg friske og at vi snart kan treffes igjen under mer normale omstendigheter.

Vi sees neste år!

Vennlig hilsen

Høgskolen i Østfold
 

Emneord: Skikkethet, Skikkethetskonferanse, nasjonal, konferanse, arrangement
Publisert 24. juni 2020 12:06 - Sist endret 24. juni 2020 12:07