MakerSpace

Velkommen til HiØ MakerSpace, et prosjekt fra Høgskolen i Østfolds Avdeling for informasjonsteknologi. MakerSpace er avdelingens lekerom der alle får muligheten til å utfolde seg med teknologisk eksperimentering, lek og læring. Rommet er tilgjengelig for alle studenter ved Høgskolen i Østfold og er i enkelte perioder tilgjengelig for alle. I løpet av året har vi en rekke kurs, felles-prosjekter og mye annet spennende. Sommerferien går med til sommerskole for barn og unge der teknologisk lek er fokuset. 

På denne siden vil du få informasjon om prosjekter som er gjennomført, hvilket utstyr vi har tilgjengelig og hvem du snakker med om du ønsker å ha ditt eget MakerSpace prosjekt men er usikker på hvordan du skal komme i gang. 

Vi kommer til å legge til mer informasjon her løpende og sikter mot å ha en del mer tilgjengelig her i løpet av året.

Arrangementer

Ingen kommende arrangementer

Nyheter

  • Robotarm, droner, 3D printede objekter og annet som vi skal jobbe med på årets sommeråpent. Sommeråpent 2019 24. apr. 2019 12:21

    Det er en glede å endelig kunne annonsere HiØ MakerSpace sommeråpent 2019. Årets arrangement har et helt nytt opplegg med nye og spennende ting på planen.

Mer ...