Avdeling for ingeniørfag

Husk søknadsfrist 15.april!

Ved Avdeling for ingeniørfag tilbyr vi et bredt spekter av ingeniørstudier. Til alle våre bachelorstudier søker du gjennom Samordna opptak.


Les mer om studiene og hvordan du søker

Studier

Se vårt studietilbud

Personer

Finn ansatte. Søk på navn eller fag- og arbeidsområde.

Aktuelt

 • studenter-i-kina Skrev bacheloroppgave i Kina 8. apr. 2019

  Studentene Tina Irene Thorvaldsen og Monica Normann fra ingeniørstudiet innen maskin ved Høgskolen i Østfold fikk muligheten til å reise til Kina i tre måneder for å skrive sin bacheloroppgave. Dette er en erfaring de ikke ville vært foruten.

 • industrielldesign1980x1495 Design under utvikling 29. mars 2019

  – Jeg har blitt positivt overrasket over Høgskolen i Østfold, og Fredrikstad som studentby. Her holder Avdeling for ingeniørfag til i fine, moderne lokaler, hvor vi har tilgang til klasserom og verksted utenom forelesningene, sier designstudent Malene Liavaag. Hun ønsker å ta del i en grønn utvikling av norsk industri.

 • smartenergy Nytt masterprogram på ingeniøravdelingen: - Gir unik og ettertraktet kompetanse 18. feb. 2019

  Masterprogrammet i Green Energy Technology sikrer en etterspurt kompetanse innen bærekraftige og miljøvennlige energiteknologier. Søknadsfristen til studiet er 1.mars.

 • brokontroll_colourbox22703125 Mer effektiv brokontroll kan hindre alvorlige ulykker 6. feb. 2019

  Mer enn femti prosent av broene i Norge er nedslitte. Materialtretthet kan sannsynligvis forårsake en brokollaps. Med fersk pengestøtte fra Oslofjordfonder ser forskere ved Høgskolen i Østfold på muligheten for bruk av droner for å undersøke tilstanden deres før det går galt.

Arrangementer

23 mai
14:15, S-404
17 juni
11:00, Studiested Fredrikstad, Smia
18 juni
Studiested Fredrikstad, Smia
18 juni
15 aug.
14 okt.
09:00, Strømtangen

Samarbeid med oss

Høgskolen i Østfold tar på seg oppdrag for næringsliv og offentlig virksomhet når det gjelder studier, kurs, forskning og utviklingsarbeid.

Sosiale medier