Avdeling for ingeniørfag

Mandag 14. og tirsdag 15. juni flyttes avdelingenes nettsider, inkludert personprofiler, forskningsgrupper/-prosjekt, generell informasjon over til ny struktur grunnet ny faglig organisering fra 1.8.2021. Noe innhold vil kunne være litt vanskelig å finne i denne perioden. Gå til nettsiden fagavdelinger for å finne nye innganger til de nye fakultetene og instituttene. De gamle nettsidene for avdelingene vil avvikles fa 1.8.2021.

Studier

Se vårt studietilbud

Personer

Finn ansatte. Søk på navn eller fag- og arbeidsområde.

Aktuelt

 • expovinner21a Disse vant EXPO 2021! 20. juni 2021

  De undersøkte og kom til at den beste måten å organisere aktører og bedrifter i fremtidige Viken Park er gjennom en industriell symbiose. Med det sikret de seg tittelen «Årets EXPO-prosjekt».

 • testing_covid_campuskraakeroy Klare til å teste medstudenter 20. apr. 2021

  Studenter fra Bachelor i bioingeniørfag ved Høgskolen i Østfold står nå klare for å teste medstudenter som har behov for å gjennomføre ferdighetstrening, intern praksis og laboratoriearbeid for å opprettholde normal studieprogresjon.

 • public-school-ed HiØ research team will contribute to increase indoor comfort in Romania 10. mars 2021

  Scientists at the faculty of engineering play a key role in a project that aims to renew public buildings in Romania, and increase energy efficiency with 82%.

 • mikrofon_660x495_colourbox9640429 Nominerte til Formidlingsprisen 2020 27. nov. 2020

  De nominerte til Formidlingsprisen 2020 ved Høgskolen i Østfold er i år to duoer samt en enkelt kandidat.

Arrangementer

Samarbeid med oss

Høgskolen i Østfold tar på seg oppdrag for næringsliv og offentlig virksomhet når det gjelder studier, kurs, forskning og utviklingsarbeid.

Sosiale medier