Karrieredagen ble veien inn i spennende ingeniørjobb for Linn Kristin

Tidligere byggstudent Linn Kristin Høidahl angrer ikke på at hun valgte å delta på karrieredagen.  Det resulterte i jobb som prosjektingeniør for AF-Gruppen.

FIKK SPENNENDE JOBB: Den tidligere byggstudenten Linn Kristin Høidahl på kontoret som prosjektingeniør for AF-Gruppen. (FOTO:Privat)

Torsdag 30. januar er det klart for den årlige karrieredagen ved Avdeling for ingeniørfag. Dette er dagen da studenter og potensielle arbeidsgivere møtes. Og utstillerne står i kø for å vise seg frem. Hele 36 bedrifter er påmeldt til dagen. Se hele oversikten og hvilke bedrifter som skal ha firmapresentasjoner på denne siden.

Her er Linn sine tips til hvordan du kan forberede deg til karrieredagen og bruke tiden din når du er der:

  • Gå alene. Da står du helt fritt til å velge både hvilke stander du vil besøker, og hvor lenge du vil stå ved hver stand. Du blir også tvunget til å holde samtalen med firmaet selv, og dermed bedre sjanser til å få vist deg frem.
  • Gå på bedriftpresentasjonene. De som holder presentasjonene ser hvem som sitter i salen, og hvem som besøker standen for mer informasjon etterpå. Dette gir et godt inntrykk.
  • Tenk ut noen gode samtaleåpnere og spørsmål på forhånd. Når først praten er i gang er det lett å holde den gående. 

På denne siden kan forøvrig lese et større intervju med Linn om hva jobben som prosjektingeniør for AF-Gruppen går ut.

 

Emneord: Karrieredag, Prosjektingeniør, Alumni Av Ann-Kristin Johansen
Publisert 27. jan. 2020 14:45 - Sist endret 28. jan. 2020 14:35