Lørn.Tech: Samspill mellom forskning, undervisning og næringsliv

Dekan Harald Holone ble i september invitert på podcastinspilling med Lørn.Tech og benyttet anledningen til å snakke om avdelingens arbeid med samspill mellom undervisning, forskning og næringsliv.

Silvija Seres og Harald Holone

Silvija Seres og Harald Holone (foto: Lørn.Tech)

I samarbeid med Smart Innovation Norway og Kompetanseforum Østfold spilte Silvija Seres i Lørn.tech inn en rekke podcastepisoder med lokale teknologiaktører fra Østfold 24. september.  Dekan Harald Holone var en av deltakerne.  I episoden hører vi Harald snakke om næringslivskontakt i studier og forskning, strategisk arbeid med utvikling av studieportefølje, og mye annet.

Episoden finnes her: https://lorn.tech/lorn-pod/472-sammenheng-mellom-forskning-undervisning-og-naeringsliv/

Lørn.Tech skriver:

Hvordan bygger man tverrfaglig kunnskap? Og hvordan skaper man innovasjon i en institusjon som er preget av vekttall, reguleringer og retningslinjer? I denne episoden av #LØRN snakker Silvija med dekan i avdeling for informasjonsteknologi hos Høgskolen i Østfold, Harald Holone, om hvordan studenter kan være med å forme det forskerne arbeider med, i en fremtid som er i stadig endring.

— Forskningsbasert kunnskap, praktisk anvendelse, kritisk tenking og nysgjerrighet former fremtiden. Vi må gjøre det sammen, det finnes få «Da Vincier», forteller han i episoden.

Av Harald Holone
Publisert 4. okt. 2019 10:45 - Sist endret 4. okt. 2019 10:45