Sommeråpent MakerSpace Uke 32

Høgskolen i Østfold Avdeling for Informasjonsteknologi holder nok en gang  Sommeråpent MakerSpace. Arrangementet går over hele sommeren og hver gruppe er hos oss i 1 uke. I løpet av denne uken vil du få eksperimentere med en mengde spennende teknologi, alt fra mikroprosessorer, programmering, spill til raketter, selvkjørende biler og droner.

Sommeråpent 2019 - Droneflyvning med ballonger

Hva?

I løpet av sommeren vil vi leke med og lære en stor mengde teknologi. Du vil lære å bygge sammen enkle og avanserte ting som både lyser, blinker og spiller lyd. I tillegg vil det være opplegg for å lære seg 3D-printing og ikke minst å fly droner. Vi har også̊ planer om å lage mini raketter og du vil lære deg å programmere. Kunne du tenke deg å leke med teknologi en uke i sommer? Lære å fly en drone? Få din egen 3D-skrevet ting? Meld deg på̊ i dag og ta turen innom! Arrangementet er selvfølgelig gratis å delta på. Full oversikt over sommerens program finner du her.

Når?

Programmet for sommeren er delt opp i 4 en ukes programmer med forskjellige aldersgrupper. Dette er gjort så opplegget kan tilpasses forskjellige aldere.  Arrangementet pågår fra 09.00 til 15.0 hver dag. Siste dagen av hver uke spanderer vi pizza og brus på alle deltagere, de andre dagene må deltagerne ha med egen mat og drikke. Vi anbefaler næringsrik og god mat for å få så mye som mulig ut av hele dagen. Programmet for barneskole egner seg best for barn i alderen fra 8 og oppover, dette da alle prosjektene inneholder en del individuelt arbeid og tekniske oppgaver.

Følgende uker er åpne for påmelding.

Uke 26: 24. Juni – 28. Juni

Uke 27: 1. Juli – 5. Juli

Uke 31 – 29. Juli – 2. August

Uke 32 – 5. August – 9. August

Hvor?

Sommeråpent MakerSpace foregår på̊ Høgskolen i Østfolds avdeling for informasjonsteknologi i Halden i vårt MakerSpace (D1-044). De første dagene vil vi møte alle deltagere utenfor Høgskolen i Østfold.

Spørsmål

Om du har spørsmål rundt sommeråpent eller ønsker å snakke med noen av arrangørene før du melder på ditt barn kan du ta kontakt med via vår Facebook side "HiØ MakerSpace"

Påmelding
Meld deg på i dag! Arrangementet er selvfølgelig gratis, og vi spanderer til og med pizza og brus den siste dagen. Påmelding gjøres i vårt påmeldingssystem her.

 

Husk å fylle inn informasjon om eventuelle allergier så vi kan ta hensyn til det ved bestilling av mat og drikke. Legg også til eventuelle kommentarer om det er annen informasjon vi trenger.

Emneord: Sommeråpent, MakerSpace, Barn og Unge, Skaperglede
Publisert 24. apr. 2019 10:24 - Sist endret 26. apr. 2019 09:22