Still til fadderstyret 2021

Sitter du fortsatt med en liten gnist, men stilte ikke til studentvalget? Frykt ikke, du kan fortsatt stille til fadderstyret!

Fadderukene 2019

Foto: Bård Halvorsen

Fadderstyret for 2021 er ikke fylt opp. Det betyr, kjære student, at du ennå har muligheten til å stille og utgjøre en forskjell for alle de nye studentene som kommer til oss i august 2021.

Husker du hvordan det var?

Å komme helt ny på skolen, du kjente ingen, og campus var så stort. Hvilket klasserom skulle du til? Hvordan var det å bo i Halden? Fantes det idrettslag i Fredrikstad? Og hvem skulle du henge med nå som alle vennene fra tidligere var spredd i alle kanter og hjørner av landet bortsett fra akkurat der du var?

Så traff du fadderen din!

Et vennlig menneske med et varmt smil og en t-skjorte det var lett å se fra lang avstand. Så fikk du svar på alt. Du ble kjent med nye mennesker og har fått nye, livslange vennskap.

Det er dette som er målet for fadderukene. Å trygge de nye studentene. Og det er fadderstyret som har det overdnede ansvaret for å planlegge arrangementer, innhente nok faddere og sette sammen grupper. I år ble det selvfølgelig litt endringer. Men nå er vi forberedt. Nå trenger vi deg som har gode ideer, tenker nytt og har erfaring fra å være ny student selv. 

Har du lyst til å være med på å planlegge og gjennomføre en heidundrandes bra fadderuke i august 2021?

Still til valg!

 

 

Av Studentparlamentet
Publisert 27. okt. 2020 10:21 - Sist endret 28. jan. 2021 16:35