Ukæ

GRATIS TRANSPORT FOR STUDENTER: 

MELLOM CAMPUS PÅ REMMEN OG HALDEN SENTRUM, 2 GANGER I TIMEN FRA 11:00- 23:00 FRA MANDAG TIL OG MED TORSDAG. FRA FREDAG OG LØRDAG ER DET BUSS MELLOM REMMEN OG HALDEN SENTRUM 2.GANGER I TIMEN FREM TIL 02:00.

Program og all detaljer vedrørende uken finner du her: UKA Halden 2022 

Påmelding og kjøp av billetter kjøres på nettsiden. 

VI GLEDER OSS STORT TIL Å SE DERE UNDER UKÆ I HALDEN! 

Studentuka er noe som skjer for alle studenter ved Høgskolen i Østfold, i uke 9. Dette er noe du som student, eller tilknytning til Høgskolen bør få med deg. Studentene har hatt lite å gjøre under pandemien, og mange kjenner ikke til hvordan ordinær studiehverdag er. Studentuka har blitt arrangert på tidlig 2000-tallet, og nå er det på tide at studentene tar tilbake sentrum, og viser at vi eksisterer.  

Dette er et fellesprosjekt mellom Studentparlamentet, Halden Studentsamfund (HSS), Halden kommune og Halden næringsutvikling og Tista senteret med flere aktører i spissen.  

Vi har valgt å kalle det UKÆ, da det gir mer svong siden lokasjonen er Østfold. UkÆ er for alle studenter ved HiØ, og vi har utarbeidet et godt program. Det vil lanseres en egen nettside, med mye god informasjon førstkommende fredag.  

 

Bilde av arbeidsgruppen
Bilde av arbeidsgruppen til Ukæ

 

Publisert 3. feb. 2022 11:09 - Sist endret 8. feb. 2022 11:19