Studentkroer og møteplasser

Sosiale møteplasser tilrettelagt for studentaktiviteter er viktige faktorer for trivsel og læring. De uformelle arenaene skal oppleves som tidsriktige og attraktive, og samtidig være funksjonell og tilgjengelig for alle. Studenter knytter kontakter og deler kunnskap og erfaringer på tvers av sine avdelinger, samtidig som det også skal være rom for å bare hygge seg og koble helt av.

Studentkroen Kranen SFO  

Arrangementskalender Kranen SFO

Kranen SFO holder til i egne lokaler på Værste ved studiested Fredrikstad, og ble i sin helhelt bygd opp av studenter selv i 2012. All aktivitet og innhold er basert på frivillig innsats fra studenter, hvor det arrangeres fester, konserter, quiz og mye annet gøy. Med 300 kvadratmeter boltreplass, finner du både dansegulv, scene, biljardbord, 12 meter (!) bardisk og trivelige sittegrupper for å nevne noe. Kroen leies også ut for dem som vil arrangere sine egne fester.

For kontakt / frivillig / mer informasjon:

Besøk nettsidene til Kranen SFO

Studentkroen Aud6

Arrangementskalender Aud 6

Aud6 finner du på campus ved studiested Halden. Kroen driftes av studentene i samarbeid med studiestedsadministrasjon Halden og Samskipnaden i Østfold. Lokalene har en skreddersydd innredning med spesialdesignede sittegrupper og en liten scene med ferdigrigget lyd - og lysutstyr. Det arrangeres blant annet temafester, quiz og konserter. Kroen leies også ut for alle studenter ved studiested Halden for gjennomføring av egne fester og arrangementer.
 

For kontakt / frivillig / mer informasjon:

Besøk nettsidene til Aud 6

Spisesteder

Begge studiesteder har egne kaffebarer som serverer påsmurte blingser, småretter og annet snacks, i tillegg til et bredt assortert utvalg av kaffedrikker. Populært både for deg som har det travelt og må haste videre med en take-away, og for de som vil sette seg ned i hyggelige omgivelser med dagens ferske aviser før neste forelesning.

Ved studiestedenes kantiner tilbys det et variert, godt og ernæringsmessig riktig tilbud til studentene. Tilbudet suppleres med retter og utvalg tilpasset tidens trender og ønsker, og serveres i hyggelige lokaler hver morgen fra klokken 08:00. Lokalene huser også kulturelle innslag og andre tilstelninger. Alle spisesteder driftes i sin helhet av Studentsamskipnaden i Østfold. Se ukas meny ved studiested Halden og studiested Fredrikstad.

Vrimleområder

Moderne arkitektur med mange spennende løsninger, gjør at du som student ved HiØ er omgitt av inspirerende omgivelser som åpner for dialog og kreativitet i samspill med dine medstudenter. I tillegg til ulike grupperom, finnes det også mange åpne innredninger som egner seg for både lesing, jobbing og inspirasjon.

Bibliotek

I tillegg til å være Østfolds største fagbibliotek, innbyr bibliotekene på campus også til sosialt fellesskap gjennom ulike arrangementer som bokbad, konserter, lesestunder og kulturelle arrangement. Lokalene er moderne innredet med hyggelige arbeidsstasjoner og sittegrupper, og huser også et vell av nye og spennende tidsskrifter og dagens aviser.

Uteområder

Flotte utearelaer legger forholdene tilrette for sosiale sammenkomster også ute i det fri. På solskinnsdager kan matpakken nytes for eksempel på taket til biblioteket ved studiested Halden, eller ved studiested Fredrikstad på benker med fantastisk utsikt over elvepromenaden. Variasjon i arkitektur og beliggenhet, gjør at det finnes mange hyggelige møtesteder for ulike ønsker og aktiviteter.
 

Publisert 18. juni 2018 11:50 - Sist endret 25. okt. 2018 10:10