TeachMeet - "Digital kompetanse og digitale arbeidsformer i undervisningen"

I forbindelse med Nettverksamling for Lærerutdannere (PfDK) iniviterer Udir og Lærerutdanningen ved HiØ til TeachMeet for lærere, lærerutdannere og lærerstudenter.

Mandag 18. Nov. kl 17:00  i Aud 6 på Campus Remmen. Ta med deg lærerkolleger og bli med på en sosial, lærerik og inspirerende kveld! 

Les mer og meldt deg på her.

Hva er et TeachMeet?

Et TeachMeet er en uformell, faglig og sosial møteplass der det er deltakerne som bidrar med faglig innhold! Man kan nemlig enten komme og bare være tilskuer, eller man kan komme og dele sine tips og erfaringer med de andre.

De som ønsker det, melder inn en kort og enkel presentasjon om et oppgitt tema, i forkant av arrangementet. Presentasjonene skal ha en varighet på enten to eller fem minutter. Innholdet skal ikke være kommersielt, men mer hverdagslige tips fra lærer til lærer. Hovedsaken er altså å dele med hverandre. Det skal være "lavterskel" å bidra: Her er det ikke nødvendig med finpussede, retorisk perfekte innlegg eller fancy presentasjoner. Ingen tanker eller tips er for små, ingen for store.
 
På selve arrangementet blir det trukket ut hvem som får presentere, og ingen er garantert å bli trukket ut. Så dermed blir det litt ekstra spennende. Vi trekker også ut en hovedpremie til en heldig vinner.
Formen på kvelden er uformell og gir god anledning til å dele erfaringer og til å bli bedre kjent.

Lykkehjulet bestemmer hvem som får presentere.

Om kveldens TeachMeet

Påmelding

Vi har opprettet et Facebookarrangement. Klick gjerne på "interessert" eller "kommer" når du har bestemt deg og del gjerne arrangementet med andre lærerkolleger som du tenker kan ha lyst til å bli med. Alle lærere er velkomne!

Tema?

Temaet for kveldens TeachMeet er, som sist, "Digital kompetanse og digitale arbeidsformer i undervisningen". Vi håper og tror kvelden vil gi deg anledning til å høre hvordan andre lærere jobber med dette.

Og hvis du vil dele: Har du et konkret verktøy du bruker mye i egen undervisning? Oppdaget en spennende nettressurs? Testet ut noe med elever som andre kan nyte godt av? Eller er du involvert i et spennende prosjekt? Har du tanker omkring digitalisering som du vil dele? Arbeidet med sammensatte tekster?

Benytt kvelden til å dele dine erfaringer, tips og synspunkter med gode kolleger og å bli kjent på tvers av skoler/ arbeidsplasser. Alle som presenterer får en liten takk, og alle som melder inn bidrag (uansett om du blir trukket ut eller ikke) er med i trekningen av en hovedpremie.

Meld inn din presentasjon ved å klikke her.

Mat og mingel

Aud 6 og kantina vår er et hyggelig sted å møtes og å mingle. Studentcaféen holder åpen fra kl. 17.00 - 19.30, slik at det vil være anledning til å kjøpe seg noe å drikke. Vi serverer dessuten pizza til alle som kommer! 

Ved spørsmål ta kontakt med ilka.nagel@hiof.no 

Emneord: Teachmeet, PfDK, digtal competence
Publisert 13. okt. 2019 12:02 - Sist endret 13. okt. 2019 13:34