Norwegian Theatre Academy

Norwegian Theatre Academy offers a unique undergraduate education in theatre. We welcome aspiring performing artists and scenographers who wish to explore the interaction between visual art and theatre, between theatre and society, and between theory and practice.

Read more on our english pages
Akademiet inviterer til minifestival

Publisert: 21.03.2017 14:50 av Ann-Kristin Johansen-SSAF

MINIFESTIVAL Pà AKADEMIET:«â¦semblanceâ¦sequelâ¦specterâ¦Â», basert pÃ¥ Samuel Becketts verker.

I tre dager serverer studenter ved Akademi for scenekunst forestillinger som er basert på et knippe av Samuel Becketts verker.

FOTO:© The National Theatre Company production of Costa Rica - Milena Picado

Minifestivalen har fått tittelen «…semblance…sequel…specter…» og er basert på følgende verker av den irske forfatteren: "A piece of monologue", "Play", "Footfalls", "The lost ones", "One evening", "Not I", "Eh Joe" og "Rockaby".  

Det er Phillip Zarrilli og Andy Crook som står bak regien på forestillingene som fremføres av andreårsstudentene på skuepill- og scenogralinjene. Zarrilli og Cook har vært gjestende kunstnere ved akademiet siden begynnelsen av mars.  

Beckett regnes som en av de fremste representanter for 1950-årenes absurde teater. I 1969 mottok han Nobelprisen i litteratur. Et viktig motiv i hans forfatterskap er ventingen på noe eller noen som aldri kommer; letingen som aldri fører noe sted hen. Les mer om Beckett her.

Gratis inngang

Minifestivalen på Akademi for scenekunst arrangeres fra torsdag 30.mars til lørdag 1.april i akademiets lokaler på Kråkerøy. Spilletidene er som følger:

Torsdag 19:00-21:30 (Program A)
Fredag 19:00-21:00 (Program B)
Lørdag 15:00-17:30 (Program A)
Lørdag 19:00-21:00 (Program B)

Inngang er gratis, men plasser må forhåndsbestilles. Mer informasjon om forestillingene og billettbestillingen finner du på Akademiets egen blogg http://blogg.hiof.no/nta

Merk at forestillingen er delt inn i to ulike program, program A og B. Dersom du ønsker å se begge programmene må du booke billetter til begge disse. Booker du billetter til begge programmene på lørdag 1. april så merk at det er en pause på cirka 90 minutter mellom disse.