Avdeling for helse og velferd

Høgskolens avdeling for helse og velferd er lokalisert på Kråkerøy i Fredrikstad, og tilbyr bachelor, masterstudier, og videreutdanninger innenfor områder som sykepleie, vernepleie, barnevern, sosialt arbeid og velferd. Avdelingen har gode yrkesrettede utdanninger, med eget velutstyrt ferdighetssenter til bruk for studentene.15 år med sosionomstudenter

Publisert: 12.10.2017 13:35 av Ann-Kristin Johansen-SSAF

I 15 år har Høgskolen i Østfold åpnet dørene for nye kull med studenter. Sånt blir det fest av.

Sosionom Kari Killén (t.h.) avbildet under åpningen av sosionomutdanningen ved Hià den 24. september

BILDETEKST: Sosionom Kari Killén (t.h.) avbildet under åpningen av sosionomutdanningen ved HiØ den 24. september 2002 hvor hun holdt åpningsforedraget «Vårt forhold til barn i vanskelige situasjoner». Avbildet sammen med Gerd Berit Odberg, tidligere HiØ-ansatt. (Arkivfoto: Bård Halvorsen/HiØ)

Den 27. oktober markerer Avdeling for helse og velferd ved Høgskolen i Østfold at sosionomutdanningen runder 15 år. Sammen med tidligere studenter, ansatte og representanter fra praksisfeltet markerer avdelingen jubileet med foredrag og underholdning.

Det skjer i høgskolens lokaler på Kråkerøy ved studiested Fredrikstad.

Blant de inviterte gjestene er både fylkessekretær Anne-Marit Svenneby og Jytte Undrum som var student i det aller første sosionomkullet på høgskolen.  Sosionomstudiet er en treårig bachelorutdanning ved Høgskolen i Østfold.

Underholdningen står skuespiller Julie Winge for med foredrag og samtale til tittelen «Jeg drekker så mye jeg vil og du er bare pes!». I tillegg står Anne-Marit og Morten Svenneby for et kulturelt innslag.

På halvdagsprogrammet står også foredraget «Sosialt arbeid – veien framover» ved stipendiat Trond Heitmann.

I tillegg til inviterte gjester er arrangementet åpent for ansatte samt nåværende og tidligere studenter ved sosionomutdanningen. William Jalali fra årets sosionomkull vil komme med en hilsen til jubilanten.

Åpningen av sosionomutdanningen ble markert 24. september i 2002.
For program og påmelding se på denne siden.