Avdeling for økonomi, språk og samfunnsfag

Avdeling for økonomi, språk og samfunnsfag er lokalisert på Remmen i Halden, og har ca. 1350 studenter og over 70 ansatte.  Avdelingen tilbyr bachelor, master, årsstudier og påbyggingsstudier innen fagområdene språk, statsvitenskap, organisasjon og ledelse, kommunikasjon, revisjon samt økonomi og administrasjon. Avdelingen har et av landets største tilbud av fremmedspråkstudier, og er eneste høgskole i Norge som i tillegg til engelsk også tilbyr tysk, fransk og spansk – både som årsstudium, påbygging og som del av en lærerutdanning. 
Elin Sørsdahl fra TV2 presenterer ny bok

Publisert: 08.03.2017 15:30 av Nina Skajaa Fredheim

BOKBAD. Boka "En høyrepopulistisk bølge? Marine Le Pen og høyrepopulismen i Europa.", har Sørsdahl skrevet sammen med Alf Ole Ask fra Aftenposten. Den 28. mars blir Sørsdahl bokbadet av Franck Orban på biblioteket på Remmen.

MarineLePenAskSorsdahl.jpg

Elin Sørsdahl vil fortelle om boken i samtale med Franck Orban. Deretter vil publikum inviteres til å stille spørsmål. Orban er leder av forskerguppen Areas som står bak bokbadet.

Bokbadet finnet sted:
Sted: Biblioteket ved studiested Halden
Dato: 28. mars 2017
Tidspunkt: 11.30 - 12.30
Gjest: Elin Sørsdahl, journalist ved TV2

Arrangementet er åpent for alle.

Elin Sørsdahl (TV2) og Alf Ole Ask (Aftenposten) har nettopp gitt ut bok om Marine Le Pen og høyrepopulisme i Europa. De har saumfart flere europeiske land og intervjuet vanlige velgere som er innstilt til å stemme på populistiske partier og partipolitiske ledere som Marine Le Pen. De forsøker å svare på et helt grunnleggende spørsmål: hvem er disse velgerne og hvorfor blir de overbevist av høyrepopulistenes budskap?

Her kan du lese forskergruppens AreaS sin blogg

Her er lenke til arrangementet på Facebook