Ønsker du å fylle på med kunnskap relevant for ditt arbeid? Kunne du tenke deg ny kompetanse for å bedre dine jobbmuligheter?

Høgskolen i Østfold tilbyr fra høsten unike videreutdanninger innen IT, ledelse, helse og velferd, ingeniør og pedagogikk. Studiene gjennomføres på deltid, som betyr at du kan kombinere jobb og studier.

Restetorget:  Oversikt over ledige studieplasser ved HiØ VIDERE
Listen over ledige studieplasser oppdateres fortløpende. For å søke på ledige studieplasser i det lokale opptaket må du registrere en søknad i Søknadsweb.

Etterutdanning/kurs: Deltakere uten formell kompetanse, eller som ikke ønsker å avlegge eksamen, kan følge studier som etterutdanning (ikke studiepoenggivende). Deltakere som gjennomfører etterutdanning får utstedt kursbevis, under forutsetning av at arbeidskrav er godkjent. For å søke etterutdanning må du registrere en søknad i EVUWeb. Begrenset antall plasser med fortløpende opptak.

Studietilbud med oppstart i november:   Brukermedvirkning, innovasjon og velferdsteknologi, 15 stp.

Hvordan kan ulike tjenester og bruk av teknologi organiseres og tas i bruk til det
beste for pasienter og brukere?

WEB_Camilla.jpg

BILDETEKST: -Det er viktig å fokusere på hvordan ulik teknologi kan bidra til økt egenmestring, sier høgskolelektor Camilla Gjellebæk. (FOTO: Ann-Kristin Johansen/HiØ)

- For å få til dette samarbeider Avdeling for helse og velferd tett med innovasjonsmiljøet ved Avdeling for ingeniørfag når det gjelder denne utdanningen, forteller høgskolelektor Camilla Gjellebæk. Studentene inviteres til å bringe med seg erfaringer fra egen arbeidsplass og studiet tilrettelegges ut fra deltakernes tilbakemeldinger.
Les hele artikkelen her

Søk studieplass på restetorget via SØKNADSWEB. eller registrer deg på kurs (ikke studiepoenggivende / ikke eksamen)  via EVUWeb. Ytterligere informasjon om studiet som studieavgift, studiets oppbygning og opptakskrav finner du her.

For en fullstendig oversikt over deltidsstudier med oppstart høsten 2017,
se høgskolens elektroniske studiekatalog.

Ved spørsmål om opptak, ta kontakt med opptakskontoret ved Høgskolen i Østfold
Telefon: 69 60 81 00
E-post: opptak@hiof.no
Telefon og besøkstid: 10:00-14:00 mandag-fredag

Ved spørsmål om studiene og etterutdanning/kurs, ta kontakt med HiØ VIDERE
Telefon: tlf. 69 60 80 00 (sentralbord)
E-post: videre@hiof.no