English version of this page

Om høgskolen

Remmen

Tall og fakta

  • Høgskolen i Østfold tilbyr over 100 studier
  • Vi holder til i moderne lokaler i Halden og Fredrikstad
  • Her har vi samlet omlag 7.700 studenter og 620 ansatte i ulike stillinger
  • Å ta deler av studier i utlandet, er det gode muligheter til
  • Lære mer: HiØ VIDERE tilbyr etter- og videreutdanninger

Kontakt

Sentralbord (+47) 69 60 80 00
Åpningstid servicetorget:
Mandag - fredag kl. 08:00 – 15:45 (15:00)
Se også fakturaadresse, organisasjonsnummer m.m.

Organisasjon

Kvalitetssystem for utdanning

Kvalitetssystemet skal bidra til at høgskolen når de mål om utdanningskvalitet som er fastsatt gjennom gjeldende lovgiving og gjennom Strategisk plan for HiØ.

HMS

Sikkerthet og beredskap, fysisk og psykososialt arbeidsmiljø og organisering av HMS arbeid. Hva gjør du om noen trenger førstehjelp/hjertestarter eller lignende.

Ledige stillinger

Bli vår nye kollega!

Se alle våre spennende stillinger.

Finn fram

Bygninger, adresser, områder og kart

Styringsdokumenter og rapporter

Strategisk plan, aktivitetsplaner, styringsdokumenter, årsrapporter og årsmagasin. 

Presse

  • Pressekontakter ved HiØ
  • Pressebilder
  • Presseartikkel

Samarbeid med oss

Høgskolen i Østfold tar på seg oppdrag for næringsliv og offentlig virksomhet når det gjelder studier, kurs, forskning og utviklingsarbeid.

Campusutvikling

Planer, dokumenter og høringer for Campusutviklingsprosjektene i Fredrikstad og Halden

Arrangementer

25 mai
19:00, Litteraturhuset i Fredrikstad
02 juni
07 juni
08 juni

Aktuelt

  • Bildet viser lærer og elever i dialog i klasserom. Krevende å starte på ungdomsskolen - HiØ-forskere skal bidra til å lette overgangen 13. mai 2022

    Å gå fra barneskolen til ungdomsskolen er et krevende taktskifte for mange elever. Likevel er det gjort lite forskning på denne overgangen i norsk sammenheng. En ny samling med forskningsartikler skal gi nyttig kunnskap om overgangen.

  • Bildet viser to deltakere på workshop som sitter på gulvet og maler. Stadig flere eksterne aktører tilbyr aktiviteter på timeplanen 9. mai 2022

    Hvordan kan elever og lærere få et større utbytte av tilbudet som eksterne aktører tilbyr i skolehverdagen? Prosjektet pARTiciPED, som er finansiert av Norges Forskningsråd, sikter nå mot helt ny kunnskap som skal styrke samarbeidet mellom skole og Den kulturelle skolesekken.

  • studentunderviserbarneskolenyhetsbilde Nå vil flere bli lærere 27. apr. 2022

    Det er flere som ønsker å ta lærerutdanningen ved Høgskolen i Østfold for å undervise elever i grunnskolen. Det viser opptakstallene for høyere utdanning som ble offentliggjort i dag.

  • henrik-setra Skal drive den digitale satsingen 8. apr. 2022

    Henrik Sætra startet 1. april i jobben der han skal samle de gode fagmiljøene og få enda større fart på forskningsaktivitetene innen digitalisering ved Høgskolen i Østfold.

 

Ønsker du å tilsette noen av våre studenter?

Skjermdump - nettside for karriere.I samarbeid med Graduateland, tilbys det en egen portal hvor arbeidsgivere kan lete etter studenter. På denne siden kan bedrifter gratis publisere ledige stillinger som kanskje matcher akkurat sin bakgrunn. Studenter kan opprette en profil på nettsiden, så får de varsler når stillinger som passer seg blir publisert. 

Ønsker du offisielle HiØ-produkter?

Skjemdump - Nettbutikk profilartikler

Er du en student som ønsker et minne fra studietiden eller en ansatt som ønsker HiØ-produkter også til bruk på fritiden? Se utvalget av alle våre fine HiØ-produkter i nettbutikken (privat).

Er du en ansatt som trenger å bestille HiØ-produkter i jobbsammenheng og i regi av HiØ? Gå til mer informasjon om nettbutikk for ansatte (jobb HiØ).