Få med deg Forskningsdagene 2020!

Den fantastiske hjernen vår er visstnok det organet vi vet minst om. Forskningsdagene 2020 setter hjernen i fokus og vi sparker derfor i gang årets festival med å bokbade en "hjerneforfatter". 

Bildecollage årets program

VARIERT PROGRAM: Forskningsdagene 2020 ved Høgskolen i Østfold

Forskningsdagene 2020 arrangeres fra 16. til 27. september. Dette er en nasjonal, årlig festival i regi av Norges Forskningsråd der Høgskolen i Østfold er medarrangør. Formålet er å spre kunnskap om og vekke interesse for forskning. Med disse nasjonale festivaldagene er det også et ønske om å vise sammenhengen mellom forskning, innovasjon og næringsliv samt bidra til rekruttering av unge til forskningsrelaterte yrker.

Årets overordnede tema er «hjernen» og vi innleder festivalen ved HiØ med å la en av våre ansatte, førsteamanuensis Mats Gøran Persson bokbade forfatter Kari Kværner som har skrevet boka «Hjernemysterier». Bokbadet foregår 16.september og streames. Det er et begrenset antall publikumsplasser for ansatte ved HiØ. 
Se arrangementet her  
Mer om selve bokbadet

Variert program

Resten av forskningsdagene promoterer vi forskning ved HiØ i et bredt perspektiv og ser langt utover det som handler om hjernen. Les mer om forskningen ved HiØ.

Årets program er en kombinasjon av forelesninger, seminarer og diskusjoner. De ulike arrangementene skjer blant annet i høgskolens lokaler, på Litteraturhuset i Fredrikstad, på Fredrikstad bibliotek, Strømtangen Fyr, men også på digitale arenaer. 

Se hele vårt programmet for årets forskningsdager

I løpet av de ti dagene festivalen pågår vil vi også dele "forskervideoer" i våre sosiale medier. Her vil et knippe av våre forskere gi en lynrask introduksjon i hva de forsker på. Følg oss derfor gjerne på Facebook og Instagram under årets forskningsdager.

Med årets program håper vi at du som deltar:

  • oppdager noe helt nytt
  • lærer mer om noe du allerede kunne litt om fra før
  • blir oppmerksom på noe du ønsker å finne ut enda mer om
  • lar deg begeistre av forskningen vår

Velkommen til Forskningsdagene 2020!


Er du interessert i hva som foregår på landsbasis disse dagene? Se her

 

Emneord: Forskningsdagene, forskningsformidling Av Ann-Kristin Johansen
Publisert 11. sep. 2020 13:21 - Sist endret 15. sep. 2020 12:41