Sommerpraten

Det var langt mellom de gode kollegasamtalene i «koronavåren» vi har lagt bak oss. Nå er det blitt «koronasommer» og i den anledning byr vi på en serie lette sommerintervjuer med noen av våre ansatte og studenter.

Kanskje kan disse intervjuene føles som en hyggelig og etterlengtet kollegaprat - eller bare bidra til at du kjenner litt på følelsen av å være en del av et større fellesskap. For eksterne lesere vil det være et hyggelig møte med høgskolen og våre ansatte. 

God lesing og god sommer!

Publisert 10. juli 2020 08:00

Jens Olav møter alle som kommer inn dørene på Studiested Halden med smil. Til høsten ser han frem til sin første studiestart som ansatt ved Seksjon for servicetjenester ved HiØ, og forhåpentligvis en videre tilnærming til det normale. Men først; sommerferie! 

Bilde av Marianne Klever Næss foran sommerhuset Rosehuset på Hvaler.
Publisert 7. juli 2020 08:30

Marianne Klever Næss, leder av SiØ Råd og Helse har savnet de fysiske møtene med studentene denne koronavåren. Nå ser hun fram til en høst med fine samtaler og øyekontakt. Men først skal hun lese «Becks siste sommer» i solveggen på Rosehuset.

Bilde viser Biblioteksjef ved HiØ, Torunn Skofsrud Boger
Publisert 30. juni 2020 09:00

Høgskolens biblioteksjef Torunn Skofsrud Boger må kunne sies å ha bestått «korona-testen». Etter ukesvis på hjemmekontor er det fortsatt familien hun aller helst ville tatt med seg på en øde sydhavsøy. 

Publisert 24. juni 2020 14:07

Marte Emilie Skjennem er valgt som studentleder ved Høgskolen i Østfold fra 1. juli. Hun skulle gjerne tilbragt sommeren på en øde øy med Barack Obama: – Det ville blitt lærerikt, sier den nyutdannede læreren.