Sommerpraten

Publisert 21. juli 2021 08:30

Men først skal Emma Strømbeck nyte sommeren sammen med familie og venner. Hun kjenner flere som har studert ved høyskolen og har hørt veldig mye bra om lærerstudiet. Nå er hun spent på hvordan det blir å selv være student. 

Publisert 17. juli 2021 08:30

Åsa Lier jobber med HMS ved høyskolen og kan se tilbake på en hektisk periode med covid-19 håndtering og deltakelse i smittesporingsteamet. Hun har savnet den uformelle praten på jobb i tiden vi har lagt bak oss og  håper vi kan være mer fysisk tilstede på jobb etter sommeren. 

Publisert 13. juli 2021 08:00

Høgskolens studiedirektør Frid Sandmoe gleder seg til en ferie med både fjellturer og tid ved sjøen. Ikke minst ser hun frem til å være i feriemodus med sine unge, voksne barn etter ett tøft korona-år. 

Publisert 10. juli 2021 06:00

Tore Petter Engen tilbringer ofte flere sommerdager på to hjul i Frankrike, men i år har høgskolens informasjonssjef tatt med seg trimkameraten Falk på bobiltur Norge rundt.

Publisert 29. juni 2021 08:10

I ferien starter dagen aller helst av seg selv med en kaffekopp en gang mellom 8 og 9 for HR-sjef Elisabeth Kihl-Stenrød ved HiØ. Til høsten ser hun frem til å følge de nye lederne ved høgskolen – dekaner og prorektorer, instituttledere, prodekaner og undervisningsledere, som hun i våres har bidratt med å rekruttere til den nye organiseringen. 

Bildet viser Karl-Arne vasse i sjøen med shorts og sommerklær.
Publisert 26. juni 2021 08:00

For høgskolens skikkethetsansvarlig er det ingenting som slår en sommer på familiehytta i Skjebergkilen. – Min vekkerklokke heter Johannes, er 6 år og snart skolegutt, sier Karl-Arne Næss Korseberg