Høgskolens akademiske årsfest: Nå kan du se alle bildene!

Høgskolens første akademiske årsfest ble en suksess. I staselige omgivelser på Fredrikstad bibliotek ble det delt ut heder og ære til HiØ-ansatte. 

Rektor Lars-Petter Jelsness-Jørgensen og prorektor for utdanning Annette Veberg Dahl ledet an den høytidelige prosesjonen i den festpyntede aulaen på Fredrikstad bibliotek fredag 28.oktober. I midten bak de to er prorektor for forskning og formidling Kristi Cecilie Grønvold Bache Anledningen var høgskolens første akademiske årsfest for ansatte. 

 

Den akademisk årsfesten ble gjennomført fredag 28.oktober. Det er første gang arrangementet ble gjennomført og hensikten var å markere opprykk som har funnet
sted ved Høgskolen i Østfold i løpet av foregående studieår. I tillegg ble høgskolens
forskningspris, utdanningskvalitetspris og formidlingspris delt ut. 

- Velkommen til en årsfest som forhåpentlig er den første av mange. Forhåpentlig er dette starten på en ny tradisjon, en ny begivenhet i vår årssyklus som utdannings- forsknings- og formidlingsinstitusjon.

Slik innledet rektor Lars-Petter Jelsness-Jørgensen fra talersstolen i bibliotekets  aula hvor årsfesten fant sted. 

Se bildegalleri fra festen!

BildegalleriAkademiskfest

Det var prorektor for utdanning Annette Veberg Dahl, og prorektor for forskning og formidling Kristi Cecilie Grønvold Bache som delte ut årets priser innenfor områdene forskning, formidling og utdanningskvalitet. 

Les følgende saker om prisene:

Fikk pris for å formidle forskning

Fikk Forskningsprisen for sitt imponerende arbeid - hjemme og internasjonalt

Vant Utdanningskvalitetsprisenx2

- Selv om Høgskolen ikke er Universitet, deler vi allikevel det samme samfunnsoppdraget; utdanning, forskning og formidling. Og i en verden med store globale utfordringer, klimaendringer, press på demokratiet, mistro og alternative fakta, blir samfunnsoppdraget, slik jeg ser det, bare viktigere, sa rektor i sin tale. 

Mats-André Soli på klaver og St. Croix Strykekvartett sto for den musikalske underholdningen. 

 

Av Ann-Kristin Johansen
Publisert 31. okt. 2022 14:38 - Sist endret 4. nov. 2022 10:46