DumDum med to ekstra

Hei, hvor hen du er verden, nå skjerpes greiene. DumDum Boys samlet lørdag 550 tilhørere. To ekstranummer ble det under den hete konserten på Samfundet i Halden. Se høstens program.
1127043446.pjpeg

- Splitter pine, splitter pine! Splitter pine, splitter pine…

Prepple Houmb & co. hadde leverte ett ekstranummer. Lysene i storsalen var slått på, men folk ville ikke gå hjem før de hadde fått låten alle savnet. "Splitter pine", den fikk de. Og mer til.

Alarmen virker

Lyd- og lysfolka utløste trolig brannalarmen med sin røyktest på scenen like før DumDum-konserten skulle starte 22.30. Men det tok ikke lang tid etter dette før trondheimsgutan dundret løs med ny og gammel årgang, norsk rock og rockepoesi på sitt aller, aller beste.

Prepple og Kjartan har sunget på Samfundet i Halden både for 10 og 15 år siden.

Snittalderen på Samfundets tilhørere lørdag var nok nærmere studenthusets tilfredse daglige leder enn gjennomsnittet for høgskolens studiestart. Sånn funker heldigvis proffe underholdere og god musikk. Folk samles. Og har de et sterkt nok forhold til dem som opptrer på scenen, så synger de ut teksten som om den var deres egen - det lenge før musikerne står på scenen.

I natt gikk DumDum Boys av scenen til Folkestads kjenningsmelodi i Trafikk og musikk på 70-tallet.
Alle gjennomsvette og med digre glis.
 
Måtte det gå mindre enn 10 år til neste gang.

Aktuell lenke:
Programmet til HiØ og Samfundet for høsten 2005

Publisert 18. sep. 2005 00:00 - Sist endret 27. sep. 2005 14:32