Byggetrinn 2 i rute

- Høgskolesenteret i Halden kan tas i bruk fullt ut i august 2006 slik planlagt, sier prosjektleder Bernt Evensen i høgskolens nye kantineanlegg. Her blir det lyst og mulig å se tvers gjennom hele høgskolesenterets nord-sør-akse.
1139912571.pjpeg
- Ja, det er fordi en av de gamle veggene er fjernet, forklarer Bernt Evensen og viser oss rundt i den lyse kantina.

Bildet: Til venstre blir bokhandelen, til høyre kaffebar og kantinas hovedutsalg.

INNFLYTTING I JUNI 2006
- I mai skal lokalene som berøres av byggetrinn 2 stå klare, for at innflytting kan gjennomføres i juni - og slik at vi i år kan ta ferie de fleste av oss i juli.

- Dette rommet, som ble utformet større enn først planlagt, må vi kunne kalle Erling Solerøds rom. For det var han som fikk overtalt oss til å gjøre de nødvendige endringene tidsnok, sier Bernt Evensen.

Studentsamskipnaden i Østfold kan i juni flytte inn i et helt nytt kjøkkenanlegg på Remmen i Halden, som nå er i ferd med å få fliser, gulv og mange av de tekniske installasjoner på plass.

Høgskolesenteret i Halden vil bli offisielt innviet under et eget arrangement som vil finne sted noen uker etter høstens felles studiestart-arrangement i nysenteret tirsdag 22. august 2006. Dato og program for offisiell innvielse, vil høgskolens nettavis bringe informasjon om senere.

Aktuelle lenke: Høgskolesenteret i Halden

Publisert 14. feb. 2006 00:00 - Sist endret 14. feb. 2006 11:39