Engelske barnebøker

Lærerstudentene vil at barn kan lære engelsk på morsomt vis. Derfor har Mia Karrestad og ni medstudenter laget utstilling med engelske barnebøker i biblioteket. Mia, som fikk et barn på fødeavdelingen i Fredrikstad i forrige uke, er allerede tilbake på skolen - fordi hun synes engelskprosjektet er så interessant.
1163149453.pjpeg

Lærerstudentenes barnebokutstilling vises på høgskolens bibliotek i Halden fram til 27. november. Utstillingen ble satt opp rett før den nasjonale fremmedspråkkonferansen åpnet i etasjen over kunnskapsminister Øystein Djupedal.- Økt fokus på å gjøre engelsk og andre språk lettere å lære for barn er en viktig del av Kunnskapsløftet, sier student Eli Lilleng. På bildet over (fra venstre): Lars Erik Smedbakken, Annette Nilsen, Mia Karrestad, Eli Lilleng og Elahe Ighani.

På utstillingen har de 10 allmennlærerstudentene konsentrert seg om å vise bøkene om Tassen (Spot) for 1-4. klasse og Roald Dahl for de eldre.

Bildet under: Mia Karrestad og lesekroken om Roald Dahl (til høyre).


Halden Arbeiderblad, som har laget en reportasje om utstillingen, opplyser der at høgskolens bibliotek har Harry Potter-utgivelsene og flere hundre andre barnebøker på engelsk. Og da er det vel slik.

Read. And have fun.

Publisert 10. nov. 2006 00:00 - Sist endret 10. nov. 2006 13:17