FFK og personalnytt

Heia Fredrikstad og FMV. Der har det vært en høst med mange nyansatte og mye å feire, ifølge Bølgebryteren - internbladet til Avdeling for helse- og sosialfag. Søndag får vi svar på om det er årets NM-Cupmestere som kan innvie den nye fotballstadion på nabotomta neste år: Heia FFK!
1163164268.pjpeg

Bølgebryteren har speilet hverdagen hos høgskolens største avdeling i flere år.

I nr. 6.2006 leser vi om nyansatte, studenter på Pakistan-tur og ansatte det er grunn til å feire.
I går fylte avdelingsleder Synnøve Narten 60 år - og det er heller ikke lenge siden Unni Rønningen fra HS-biblioteket og Bølgebryterens redaksjon fylte 50 år. (Og siden det er så sjelden Høgskoleavisa får anledning til å ”gratulere rundt”, tar vi også med at høgskolens trykkerimedarbeider - Ragnhild Grøstad fra Aremark - fyller 60 år 13. november.)

Noen av årets nyansatte på Kråkerøy

Portrettbildene over fra Bølgebryteren. Øverst fra venstre: Kjersti Mørk Borge, Petter Arvesen, Eli Ådnøy, Anne Kristiansen, Berit Eivi Nilsen. I nedre rekke fra venstre: Tone Lehmann og Gerd Anna-Stina Ekman.

FFK-Sandefjord-fans på samme hytte
Fra Bølgebryteren nr. 5. 2006 sakser vi følgende notis, som vi tipper Vigdis A. Grøndahl har skrevet etter å ha besøkt Finn og Ingers hytte - det lenge før helgens Cupfinale-program var klart:

”Det å ha hytte i Sandefjord er veldig greit. Skjærgården er flott med mange fine holmer og strender. Sandefjord er en hyggelig sommerby, og Hvalfangermuseet er absolutt verdt et besøk.

Det ble seriøst vurdert å sette opp en flaggstang på hytta i Sandefjord med en FFK-vimpel i toppen, men det er selvsagt ikke greit når den andre halvdelen er Sandefjord-patriot.”

Aktuell lenke:
Bølgebryteren (Nettside hvor du kan laste ned alle tilgjengelige utgaver)

Publisert 10. nov. 2006 00:00 - Sist endret 10. nov. 2006 14:11