Utdanningsmesse i Halden 14-15. januar

Velkommen! Høgskolen inviterer til utdanningsmesse i Halden 14. og 15. januar 2016 med mange utstillere, foredrag og aktiviteter.
StoreVrimle2013messeliten.jpg

Utdanningsmesse2015.jpg

Fra utdanningsmessen i Halden 2015 (Foto: Bård Halvorsen)

Har du lyst til å studere ved Høgskolen i Østfold, og tenker det kunne vært fint å snakke med ansatte og studenter om hvordan det er å studere her?

Eller ønsker du å studere ved noen andre av Norges største høgskoler, universiteter eller folkehøgskoler? Kanskje du vil studere i utlandet, eller ta en videreutdanning for å bygge på utdannelsen du har fra før?

Da kan du komme innom utdanningsmessen i høgskolens lokaler i Halden 14. og 15. januar og møte over 15 ulike utdannings- og karriereinstitusjoner på stand, overvære spennende utdanningsrettede seminarer og aktiviteter, samt møte representanter for alle HiØ's avdelinger i underetasjen! 

Åpningstider for utdanningsmessen i Halden er:

  • 14. januar kl. 9.00 - 14.00.
  • 15. januar kl. 9.00 - 12.00.

Praktisk informasjon: 

Foredrag og aktiviteter

Det blir over 15 foredrag/seminarer hver av disse messedagene. For eksempel holder NTNU seminar om realfagsstudier og Across the Pond holder seminar om studier i utlandet. Handelshøyskolen BI forteller om hva BI kan tilby av kurs og studier, og Høgskolen i Østfold holder flere seminarer for deg som vil jobbe med mennesker, IT eller ønsker å bli ingeniør!

I tillegg blir det en rekke aktiviteter i høgskolen vrimlehall og korridorer:
Avdeling for ingeniørfag ved Høgskolen i Østfold viser frem bilen studentene har bygget til den store internasjonale konkurransen Shell ECO Marathon. Avdeling for helse- og sosialfag gir deg lynkurs i førstehjelp og sprøytestikking, og Avdeling for informasjonsteknologi viser programmering via Processing i høgskolens nye "lekeplass" for studenter: Makerspace

Se seminaroversikt og program for utdanningsmessen i Halden 

RebeccaMoslingRapellerer.jpg

Det blir rappellering under utdanningsmessen i år også! Her er Rebecca Mosling i full sving. Foto: Bård Halvorsen

Åpent for alle

Dørene er åpne for studiesøkere i alle aldre, og videregående elever i Østfold er spesielt invitert.

Håper vi sees!

Utdanningsmesseturné 2016: 

Du finner Høgskolen i Østfold ellers på følgende messer:

Publisert 5. jan. 2016 00:00 - Sist endret 19. juni 2018 13:58