202 nye studentboliger

I dag ble Bjølstad studentby i Fredrikstad med sine 202 nye boliger offisielt innviet med musikk, omvisning, taler og grillfest. Høgskolen i Østfold gav en gave på 100.000 kroner til bruk for studentenes uteområde på Bjølstad.
Bildet viser utsikten fra nye Bjølstad studentboliger til Fredrikstad sentrum like ved.

INNVIELSE OG OMVISNING: – Studentboligene har blitt fantastisk flotte og med en helt utrolig sentral beliggenhet. All ære og gratulerer både til Studentsamskipnaden og Høgskolen i Østfold, sa Nanna Marie Moen i sin tale på vegne av Studentparlamentet. Her ser vi henne noe senere under omvisningen i 5. etasje, hvor man fra terrassen kan se både til høgskolen og gangbrua over til Fredrikstad sentrum. Alle foto: Bård Halvorsen, Høgskolen i Østfold

BjolstadStudentboliger2a.jpg

– Dette er en gledens dag for studentene, Studentsamskipnaden og Høgskolen i Østfold såvel som for Fredrikstad, sa ordfører Jon Ivar Nygård (t.v), her sammen med høgskoledirektør Carl-Morten Gjeldnes, Studentsamskipnadens styreleder Hege Rødsdalen og direktør Rita Hirsum Lystad.

BjolstadStudentboliger3.jpg
Grillmat ble servert etter den offisielle innvielsen til høgskolens studenter i Bjølstads nye studentboliger i Fredrikstad.

BjolstadStudentboliger4.jpg

Ni måneder tok det å bygge de nye studentboligene i Fredrikstad, hvor vi her ser at også utearealet er ferdig planert og universelt utformet med hensyn til bl.a svaksynte sine muligheter for å finne fram enkelt på egen hånd.

Aktuelle lenker:

Fakta om nye studentboliger på Bjølstad

Studentsamskipnaden i Østfold

Publisert 8. sep. 2016 20:27 - Sist endret 19. juni 2018 13:58