Er du lei av å kaste bort verdifull tid og ønsker å øke produktiviteten?

FORSKNINGSDAGENE 2016: Bli med på frokostmøte og la førsteamanuensis Gunnar Andersson inspirere, motivere og utfordre deg!
LEAN

Fotoillustrasjon: Colourbox.com

Frokostmøtet holdes 21. september kl. 08.00 i Kaffebaren ved studiested Fredrikstad og er en del av høgskolens program under Forskningsdagene 2016. Her vil Gunnar Andersson, utforske hvordan Lean forstår produktivitet og hvordan enkle verktøy og teknikker kan bidra til økt produktivitet gjennom kontinuerlige forbedringer og bred medvirkning fra alle i organisasjonen, uten store investeringer i nye maskiner eller utstyr.

Hva er Lean?

Lean blir gjerne oversatt til norsk som «slank produksjon» og betegner en tilnærming til produksjon som fokuserer på flyt. Lean knytter produktivitet til flyt gjennom hele verdikjeden og et skille mellom verdiskapende og ikke-verdiskapende aktiviteter.

Andersson underviser i teknologisk innovasjon, organisasjonsutvikling og kurs relatert til produktutvikling. Han har lang erfaring som deltakende forsker i utviklingsprosjekter i industri og virksomheter, solid akademisk forankring gjennom en doktorgrad på Lean fra Institutt for industriell økonomi og teknologiledelse ved NTNU og er tett på praksisfeltet som styremedlem i Lean forum Østfold.

GunnarAndersson600.jpgFørsteamanuensis ved Avdeling for ingeniørfag (HiØ), Gunnar Andersson. Foto: Privat

Publisert 16. sep. 2016 11:11 - Sist endret 19. juni 2018 13:58