Karrieredag 14.november

Er du student på utkikk etter en relevant jobb - eller arbeidsgiver på jakt etter gode medarbeidere?
STINN BRAKKE: Det var trangt om plassen under forrige karrieredag. (FOTO: Ann-Kristin Johansen/HiØ)

Sett av datoen 14.november. Da inviteres nemlig potensielle arbeidsgivere innenfor helse- og sosialsektoren til å stå på stand ved studiested Fredrikstad.

Karrieredagen er en dag da våre studenter innenfor sykepleie, arbeids- og velferdsfag, barnevern, sosialt arbeid og vernepleie får anledning til å komme i kontakt med mulige arbeidsgivere.
Vil tilbyr eksterne bedrifter og virksomheter en enkel standplass i våre lokaler. Her kan studentene ta kontakt og komme med spørsmål.

Førstemann til mølla!

Fjorårets karrieredag var Avdeling for helse- og sosialfag var en suksess og derfor ønsker man å gjenta arrangementet. I år inviteres alle årskullene innenfor sykepleie og ABSV-studiene til karrieredagen. Ved avdelingen håper man også på et enda bredere spekter i utstillere ved årets karrierdag. På grunn av begrenset utstillingsplass er det førstemann til mølla-prinsippet som gjelder.

- Benytt denne unike muligheten til å bli kjent med potensielle arbeidsgivere. Fortell om dere selv, lød oppfordringen fra dekan Mona Jerndahl Fineide til studentene da hun innledet forrige karrieredag. 

Ønsker du å stå på stand for å komme i kontakt med vår flinke studenter ved Avdeling for helse- og sosialfag?
Kontakt markedsføringskontakt Ann-Kristin Johansen på annkristin.johansen@hiof.no

Publisert 26. sep. 2016 12:23 - Sist endret 19. juni 2018 13:59