Student på jobbjakt? Registrer deg på karriere.hiof.no!

Via HiØs jobbportal kan du som student starte jakten på dømmejobben.

jobbportal2RED.jpg

GLEDER SEG TIL Å TA I BRUK JOBBPORTALEN:  Disse studentene ved arbeids- og velferdsfag ønsker den nye tjenesten velkommen og håper det blir lettere å finne relevante jobber. F.v. Christer Walther, Nanna-Marie Moen, Ellen-Sofie Ulsund og Weronica Westerby. (FOTO: Ann-Kristin Johansen)

- Dette er et kjempepositivt tilbud for oss som studenter, sier Nanna-Marie Moen som er student på arbeids- og velferdsfag.

Tilbudet hun sikter til er en ny tjeneste som Høgskolen i Østfold nå lanserer både overfor studenter og potensielle arbeidsgivere.  I samarbeid med Graduateland som administrerer en lang rekke karriereportaler for universiteter i flere land, åpner HiØ nå jobbportalen karriere.hiof.no

Her kan du som student opprette en personlig profil som jobbsøker. Å registrere seg er helt gratis og du logger deg inn på portalen ved å bruke Feide-passordet ditt.

Dersom du ikke registrerer deg med en profil vil du kun ha begrenset tilgang til tjenesten. Fordelen ved å opprette en profil er flere. Da kan du:

  • opprette en «jobbagent» og motta meldinger om relevante jobber
  • delta på LIVE Sessions og chatte direkte med virksomheter
  • følge de virksomhetene som du synes er interessante
  • oppdatere profilen din ved å laste opp for eksempel CV, dokumentasjon på utdanning, relevant arbeidserfaring slik at potensielle arbeidsgivere kan headhunte deg
  • sammenlikne interessante jobber og se hva du mangler av kompetanse i forhold til disse

- Føles trygt

Tjenesten ble for første gang lansert under karrieredagen ved Avdeling for helse og velferd og ble godt mottatt av studentene som mottok informasjon om tilbudet.

– Det er så mange steder det er mulig å registrere seg når man leter etter jobb. Da føles det ekstra trygt å registrere seg på en jobbportal som er i regi av Høgskolen i Østfold, mener student Weronica Westerby

Med en profil på karriere.hiof.no kan du søke etter både heltids- og deltidsjobber over hele verden som er relevante for akkurat deg. For å få det beste utbyttet av jobbportalen anbefales det at du gjør profilen din så detaljert og personlig som mulig.

Start registreringen her.

Er du først registrert vil du motta mail når det legges ut ledige jobber som matcher din profil og dine ønsker.

Hva gjør jeg med profilen min når jeg er ferdig med studiene ved HiØ?
Du vil også ha tilgang til jobbportalen etter at du har avsluttet studiene dine ved Høgskolen i Østfold. Som alumni-bruker må du registrere deg med en ny profil og bruke din personlige mailadresse. Når du har registrert deg sender du en mail til mb@graduateland.com som vil godkjenne din nye bruker.
 

Chat direkte med arbeidsgivere

I tillegg til å matche profilen din med relevante stillinger gir jobbportalen deg muligheten til å delta på planlagte LIVE-sesjoner og karrieremesser online.

Dersom du deltar på LIVE-sesjoner online vil du ha muligheten til å chatte med potensielle arbeidsgivere samt dele profil og CV med personer som jobber med rekruttering. Her får du også mulighet til å stille spørsmål direkte og få svar umiddelbart angående søknadsskjemaer, jobbmuligheter, arbeidsmiljø etc.
Online-eventer som matcher din profil som jobbsøker vil bli annonsert på  karriere.hiof.no

Ønsker du mer info om Graduateland finner du både det og kontaktinformasjon på denne lenken. 

Høgskolen i Østfold ønsker deg lykke til med jobbjakten!

Publisert 21. des. 2017 00:00 - Sist endret 11. mars 2020 13:11