Studieteknikk del 1: Hvordan lære effektivt - flere teknikker

Denne våren tilbys alle studenter ved HiØ totalt fire webinarer i studieteknikk. Det første kurset i rekken handler om å lære mer effektivt. Kursene er selvsagt gratis!

Bilde av skrivebord med PC og notater

Skrivebord

I dette kurset går vi dypt inn i hjernen og deler banebrytende forskning om hvordan hjernen lærer best og hva du kan gjøre for å lære på en måte som utnytter hjernens oppbygning. Du vil lære om hjernens to typer langtidshukommelse og hvordan du kan utnytte disse til å bli mer effektiv. Du vil også lære de samme teknikkene som hukommelsesutøvere bruker til å for eksempel lære seg en kortstokk på under 20 sekunder.

Dette kurset bygger videre på kurset fra høstsemesteret, Hvordan lære effektivt, men du må ikke ha deltatt på det kurset for å få utbytte av dette.

Olav Schewe er forfatter av bøkene "Superstudent" og "Superhjernen". Han beskriver seg selv som en gjennomsnittsstudent som har oppnådd toppkarakterer ved hjelp av studieteknikk. Olav er utdannet fra University of Oxford i Storbritannia, NHH i Bergen og UC Berkeley i USA.

Arrangør

Tommy Payne, Læringsmiljøkonsulent ved Høgskolen i Østfold
Emneord: Studieteknikk, læring, student, studier
Publisert 5. jan. 2021 09:45 - Sist endret 5. jan. 2021 09:45