Nakke- og skulderskole

Hvordan kan du ta vare på nakke og skuldre i jobben du har? Avonova (tidligere Stamina Helse) ved fysioterapeut Hege Auberg tilbyr nå i høst 30 minutters "time out" hvor øvelser for nakke og skuldre er i fokus. Kurset passer både for deg som har vært på kurs tidligere og deg som ikke har vært på kurs. 

Hvordan kan du ta vare på nakke og skuldre i jobben du har?

Gave fra Avonova til HiØs ansatte: Videoer med øvelser

Bli med på webinar:

Reis deg opp, enten du sitter på ditt kontor på arbeidsstedet eller ditt hjemmekontor. Bli med å jobbe aktivt med overanstrengt, statisk belastet og ømme muskler. Hvordan ivareta øynene? Vi snakker om god arbeidsteknikk på kontoret, slik at du virkelig kan bruke utstyret for det det er tenkt å være: hjelpemidler for å beholde god helse og gi deg støtte til å utføre arbeidet ditt.

Gjennom 30 minutter som gjentas ca. hver tredje uke i perioden fra oktober til desember vil du sitte igjen med erfaringen i kroppen på hva dette gjør med deg og for deg.

Noen øvelser vil du ta til deg som dine, siden du kjenner at de gjør deg godt og du ønsker å bruke dem gjennom arbeidsdagen din. Når du har kommet dit, er du klar for å mestre dette på egenhånd.

Målet er å gjøre noen gode bevegelser for kroppen gjennom dagen. Vi går fra å trenge det og ønske det til å gjøre noe med det.

  • Massasje er bra og ofte deilig for rygg og nakke.
  • Aktivitet er massasje - bare innenfra!
  • Aktivitet er kroppens egen måte å rydde opp i plagene sine på.
  • Aktivitet er gunstig for alle hjernens funksjoner.

Webinar høsten 2021

Alle samlinger er fra kl. 15.00-15.30

  • Oktober: torsdag 14.10 
  • November: tirsdag 02.11 og torsdag 25.11
  • Desember:  tirsdag 14.12

Etter påmelding sender vi deg en digital innkalling.

Påmelding og spørsmål:

Send til HR ved Anne Malme

Publisert 7. mai 2018 10:37 - Sist endret 22. sep. 2021 10:39