Forskning

Vår forskning

Ved fakultetet for økonomi, språk ag samfunnsfag forskes det bredt på tematikk av relevans for profesjonsgruppene som utdannes på fakultetet - og på utviklingen i de samfunnsmessige felt som de virker innenfor. Samarbeid med virksomhetene lokalt, nasjonalt og internasjonalt, står sentralt i all forsknings- og utviklingsarbeid.

 

Finn en forsker

Søk på navn eller fag- og arbeidsområde.

Våre forskningsgrupper

Våre forskningsprosjekter

Det er mange pågågende forskningsprosjekter innen fagområdene språk, økonomi og samfunnsfag. For mer informasjon, se nettsidene til forskningsgruppene.
 

Aktuelt

  • AreaS en español 27. nov. 2018

    Acerca de AreaS

    AreaS es un grupo de investigación sobre estudios interdisciplinarios de carácter regional. Fue establecido en junio del 2016 y forma parte de la Facultad de Negocios, Idiomas y Ciencias Sociales de la Universidad Regional de Østfold (HiØ), Noruega.

  • midterms-2 Fokus AreaS 1/2018: Hvordan er USAs politiske landskap før "Midterm Elections"? 22. nov. 2018

    Mellomvalget holdes i USA 6. november 2018. I dette nummeret av Fokus Area S går førstelektor i amerikansk kulturkunnskap og litteratur og Area S medlem Robert Lewis Mikkelsen inn på hva dette valget betyr for maktbalansen mellom demokratene og republikanerne, samt mellom president Trump og kongressen. Mikkelsen intervjues av Area S leder Franck Orban.

Arrangement

14 feb.
19:00, Litteraturhuset i Fredrikstad