Forskning

Vår forskning

Ved fakultetet for økonomi, språk ag samfunnsfag forskes det bredt på tematikk av relevans for profesjonsgruppene som utdannes på fakultetet - og på utviklingen i de samfunnsmessige felt som de virker innenfor. Samarbeid med virksomhetene lokalt, nasjonalt og internasjonalt, står sentralt i all forsknings- og utviklingsarbeid.

 

Finn en forsker

Søk på navn eller fag- og arbeidsområde.

Våre forskningsgrupper

Våre forskningsprosjekter

Det er mange pågågende forskningsprosjekter innen fagområdene språk, økonomi og samfunnsfag. For mer informasjon, se nettsidene til forskningsgruppene.
 

Aktuelt

  • demonstrate-2 Den lille muligheten 19. mars 2019

    KRONIKK: Frankrike opplever sin verste politiske krise siden mai 1968 med de gule vestene. For å komme ut av krisetilstanden og sette sluttstrek på kaoset og volden igangsatte president Macron i januar 2019 en landsdekkende konsultasjon hvor alle franskmenn ble invitert til å uttale seg. Folkemøtene ble avsluttet 15. mars, mens internettplattformen som tar imot innsendte bidrag stenges den 18. Utallige krav må nå omsettes i bærekraftige politiske tiltak. Er det mulig?

  • europavalg2 Macron fremstår ikke lenger som en fryktløs fransk president 11. mars 2019

    5. mars 2019 publiserte Frankrikes president Macron en kronikk om EUs fremtid i samtlige EU-land og på 24 språk med tittel «For en europeisk gjenfødelse». Ifølge ham er det på tide at europeerne igjen begynner å tro på EU-prosjektet og kjemper mot negative krefter som vil undergrave Unionen. Kan dette budskapet snu en negativ trend foran Europavalget i slutten av mai?

Arrangement