Forskning

Vår forskning

Ved Avdeling for økonomi, språk og samfunnsfag (ØSS) forskes det bredt innen fagområdene økonomi og administrasjon, engelsk og fremmespråk, statsvitenskap, internasjonal kommunikasjon og digitale medier, og arbeidsliv. Avdelingen bidrar aktivt inn i Høgskolen i Østfolds satsingsområder "Det digtiale samfunn" og "Språk i opplæringen". Avdelingen har tett  samarbeid med privat og offentlig sektor lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

 

Finn en forsker

Søk på navn eller fag- og arbeidsområde.

Våre forskningsgrupper

Våre forskningsprosjekter

Det er mange pågågende forskningsprosjekter innen fagområdene språk, økonomi og samfunnsfag. For mer informasjon, se nettsidene til forskningsgruppene.
 

Aktuelt

  • c-rex Rehabiliteringen av radikale innsatte 25. juni 2019

    21. juni 2019 ble Franck Orban invitert av Senter for ekstremismeforskning (C-Rex) til å snakke om rehabiliteringen av radikale innsatte i Norge. Det skjedde i forbindelse med den årlige konferansen organisert av Society for Terrorism Research. Årets tema var «The data revolution in terrorism research: implications for theory and practice.»

  • surfe-pa-nett_colourbox35771493 Big Data gjør dulting til skubbing 17. juni 2019

    NY FORSKNING. Forestill deg at jeg kan få deg til å gjøre det jeg ønsker at du skal gjøre, uten at du vet at jeg er involvert. Jeg tilpasser bare informasjonen du får, og også hvordan og når du får den. Jeg endrer litt på fremstillingen av valgalternativene du har, og bruker min kunnskap om dine tilbøyeligheter og svakheter til å lede deg akkurat dit jeg vil.

Arrangement

07 nov.
09:00, Høgskolen i Østfold, Auditorium 4